Országszerte forgalomkorlátozások lesznek a következő napokban

AC News 2019.03.13. AC News

Országszerte forgalomkorlátozások lesznek a következő napokban

Országszerte és Budapest több kerületében forgalomkorlátozások lesznek a következő napokban a március 15-ei rendezvények miatt - olvasható a rendőrség honlapján.

 

hbs(400x300)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a fővárosban március 14. és március 16. között az I., az V., a VI., a VIII. és a XIV. kerületet érintik a korlátozások.
Pénteken egész napra lezárják a budai Vár területét, pénteken 0 órától csütörtök hajnalig a Múzeum körutat az Astoria és a Kálvin tér között, a Bródy Sándor utcát a Puskin utca és a Múzeum körút között, a Pollack Mihály teret és a Múzeum utcát.
Pénteken reggel 9 órától szombaton délelőtt 10 óráig lezárják az Alkotmány utcát teljes hosszában, a Bajcsy-Zsilinszky utat az Alkotmány utca és a Deák tér között, valamint a Károly körutat a Deák tér és az Astoria között. Szombaton délelőttől délutánig több órára lezárják az Andrássy út és a Dózsa György út, valamint a Kós Károly sétány és az Olof Palme sétány, az Állatkerti körút egy-egy szakaszát, továbbá a Hősök terét körben.
A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.
Az ország egyes településeit érintő forgalomkorlátozásokról részletes tájékoztató található a rendőrség honlapján, a március 15. link alatt - írta az MTI. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)