Sokkal több bérletet vásároltak a HÉV-ekre szeptember óta

AC News 2018.11.07. AC News

Sokkal több bérletet vásároltak a HÉV-ekre szeptember óta

Huszonhét százalékkal több jegyet és bérletet vásároltak az utasok a HÉV-ekre az üzletszabályzat szeptemberi módosítása óta - tájékoztatta a MÁV-HÉV szerdán az MTI-t.

   

hbs(400x300)

A közleményben emlékeztettek: a módosításnak megfelelően a Budapest közigazgatási határán kívüli megállókban csak előre megváltott kiegészítő jeggyel vagy bérlettel lehet felszállni a vonatokra. Az utasok egy-két nap után megszokták az új rendszert - írták.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az intézkedések bevezetése előtt új jegy- és bérletautomatákat telepített a pannóniatelepi és a szentistvántelepi megállóba, a MÁV-HÉV pedig - a BKK-val együttműködve - október elején új automatákat helyezett ki Pomázra és Szentendrére. Az ottani automaták mellett egyes napokon jegyértékesítők is dolgoznak majd, több állomáson pedig diákmunkások segítenek a vásárlásban.
A Budapesti Közlekedési Ügyfélkapcsolatok Zrt. folyamatosan figyeli a helyszíneket, hogy hol van szükség kiegészítő helyszíni értékesítésre - közölték.
Az utazók a hozzájuk legközelebb eső értékesítési pontot a www.bkk.hu/pontkereso oldalon találhatják meg - számolt be az MTI. 

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)