Benkő László: Immár másfél éve vagyok tünetmentes

Soltész Mónika 2019.03.13. Huppsz

Benkő László: Immár másfél éve vagyok tünetmentes

Benkő László, az Omega billengyűse ma már újra élvezheti az életet. Másfél év után kigyógyult a daganatos betegségéből, egyre erősebb, ám a kemoterápia nem tűnt el nyomtalanul, az immunrendszerét még erősíteni kell.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Immár másfél éve vagyok tünetmentes, ami csodálatos dolog. Persze, bennem van a félelem, hiszen hol vagyok még az orvosok szerint teljes biztonságot jelentő öt évtől. A rengeteg munka és egyéb dolgok mellett is visszajárok kontrollra, betartom, amit az orvosok mondanak, ez nagyon fontos” – mondta a Borsnak Benkő László, akinek szervezetét a hosszan tartó kemoterápia megviselte.

„Úgy tűnik, a májam ép, nem tért vissza a rák. Kicsit már a kondimat is összeszedtem, de az immunrendszeremen még van mit fejleszteni, a hosszú kemoterápia nem tűnt el nyomtalanul” – tette hozzá a zenész, aki a munkára koncentrál.

„Igyekszem bepótolni mindent, ami a betegség miatt kimaradt, így rengeteget próbálunk, turnéra készülünk az együttessel. Lassan, de biztosan végigzenéljük majd ezt a szezont” – mondta Laci.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)