Bereczki Zoltán: Nem cserélném el az életemet senkiével

Soltész Mónika 2018.10.11. Huppsz

Bereczki Zoltán: Nem cserélném el az életemet senkiével

Bereczki Zoltán életében a kislánya a legfontosabb. Nemrég New York-ban járt, ami szintén a színész szíve csücske, mégsem cserélné le az itthoni életét a tengerentúlra. Legutóbb munka miatt látogatott el a nagyvárosba, ahol rádöbbent, hogy a szíve visszahúzza a hazájába.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Közben újra rájöttem arra, hogy bármennyire imádom New Yorkot, mégsem tudnék ott élni. Ha ott vagyok, feltöltődöm élményekkel és energiával, de engem mégis minden ide, Magyarországhoz köt. A lányomat sosem tudnám itt hagyni, ez a legfontosabb szempont. Énekes vagyok és színész, nagyon fontos számomra, hogy a magyar nyelv a munkaeszközöm, ideköt ez is, és azt is látom, hogy Amerikában sincs kolbászból a kerítés” – mesélte a színész a magazinnak.

„Ha kintről ránézek az itthoni életemre, mindig rájövök, milyen szerencsés vagyok. Vár a gyönyörű, új otthonom, a csodaszép kislányom, azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek. Bármennyire is szeretünk itthon panaszkodni, én ilyenkor mindig megállapítom: nem cserélném el az életemet senkiével” – mondta a Story magazinnak Bereczki Zoltán, aki következő New York-i utazása alkalmával már kislányával, Zorkával megy.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)