Caramel felesége, Szilágyi Szilvi – „Az ember, ha kap egy ilyen nagy pofont az élettől, átértékel mindent”

Soltész Mónika 2019.03.14. Huppsz

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi – „Az ember, ha kap egy ilyen nagy pofont az élettől, átértékel mindent”

Caramel és felesége életük legnehezebb időszakán vannak túl. Kislányuk, Szofi súlyos betegsége teljesen megváltoztatta az életüket. Mindent átértékeltek, és Szilvi lenyugodott, már nem él túl pörgős életet, és igyekszik minél több időt tölteni kislányukkal.

hbs(400x300)

„A kislányom betegsége óta már más szemmel nézem a világot, sok minden háttérbe szorult, amit korábban fontosnak hittem. Eléggé spirituális lettem, de tudatosabbá is váltam, és rájöttem, mik az igazán fontos dolgok az életben. Rátaláltam a jógára, amiben megvan, amire szükségem van. Megnyugodott a lelkem, így több időt tudok szánni magamra” – mondta az édesanya a Best magazinnak.

„Az ember, ha kap egy ilyen nagy pofont az élettől, átértékel mindent. Ez velünk is így történt. Hosszú ideig nem jártam el otthonról, szinte elzárkóztam a külvilágtól" – tette hozzá Szilvi, aki gyermeke betegsége óta jelentősen visszavett a tempóból, és megpróbál minél több időt tölteni kislányával.

„Már nem tudnám ugyanazt az életvitelt folytatni, mint azelőtt. Egy éve ezerrel dolgoztam, folyton új kihívásokat kerestem, állandóan rohantam. Most már elképzelni sem tudom, hogy így éljek. A pezsgés egyáltalán nem fontos, nem vágyom a felgyorsult életmódra, sokkal inkább szeretném kiélvezni, hogy a családommal tölthetem az időt” – tette hozzá Szilvi, aki a terveiről is mesélt a magazinnak.

„Egy hatalmas álmomat szeretném megvalósítani, hogy finom és egészséges ételeket főzhessek a saját éttermemben, amely úgy érzem, nem munka lenne, hanem mindennapi öröm” – árulta el Szilvi.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)