Csak arra vágyik Ganxsta Zolee, hogy a kislánya boldog legyen

Soltész Mónika 2018.09.14. Huppsz

Csak arra vágyik Ganxsta Zolee, hogy a kislánya boldog legyen

Ganxsta Zolee kislánya édesanyjával ugyan elváltak útjaik, ennek ellenére rengeteg időt tudnak együtt tölteni. Mindent megtesz a tizenegy éves gyermekéért, akit a világon mindennél jobban szeret.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Szerencsére az édesanyja és én is rugalmasak vagyunk az ilyesmiben, lazán kezeljük a megállapodást, rengeteget lóg velem, és ez így van rendjén. Ha tehetem, olyan melókra is elviszem magammal, ahol ő is jól érzi magát” – árulta el a Best magazinnak a rapper.

„Nem vagyok egy nevelési zseni, a példamutatásban pedig talán még rosszabb vagyok. Viszont minden szeretetem a lányomé, és próbálok mindent úgy csinálni, hogy neki jó legyen. [...] Egy dolgot szeretnék, hogy boldog legyen. Ehhez pedig azt kell, hogy hagyjam azt csinálni, amit szeret. Zeneileg például nagyon ott van. [...] Elég rendesen ki van kupálva, hiszen ami engem érdekel, az nyilván hozzá is elér. Nem féltem a fiúktól, hülyeség lenne. Hiteltelen lennék, ha eljátszanám a nagy, féltő apát, aki majd elüldözi a srácokat. Bízom az ízlésében, majd ő eldönti, milyen fiúk tetszenek neki és milyenek nem. Ebbe se szólok majd bele” – idézi a magazinból a Blikk Ganxsta Zolee-t.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)