Dancs Annamari: Új életet kezdtem

Soltész Mónika 2018.07.12. Huppsz

Dancs Annamari: Új életet kezdtem

Dancs Annamari kemény hónapokon van túl. Jelenleg Olaszországban tartózkodik, és igyekszik feledni a múltat, most pedig kizárólag kisfiára és munkájára összpontosít.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Kifejezetten jól. Túl vagyok egy nehéz időszakon és új életet kezdtem. Hozzá kellett szoknom az új helyzethez, az egyedülálló anyasághoz. Hazudnék, ha ez nem járna hatalmas küzdelemmel, de amikor ránézek a kisfiamra, Ádámra, akkor rájövök: minden percét nagyon élvezem” – mondta a Borsnak a színésznő, aki családjára mindenben számíthat.

„Nagyon szerencsés ember vagyok, a szüleim nagyon sokat segítettek, akik maguk is rettenetes erős emberek, megedzette őket az élet. Úgy érzem, szerencsés vagyok, és a jóisten figyel rám” – árulta el az édesanya, aki rendkívül jó formában van.

„Az élet megoldotta, és a kisfiam a legjobb fitneszedző. A szoptatás alatt nem énekelhettem, és a visszaállásra is komolyan fel kellett készülnöm, „újratanultam” lélegezni a helyes hangképzéshez, illetve formába kellett magamat hozni, de egy olyan kis örökmozgó mellett ez nem volt nehéz” – tette hozzá, aki imád mindent percet, amit kisfiával tölthet.

„A közös reggelek. A hajnali tápszerét mellettem eszi meg az ágyban, az összebújást mi ketten pillangóetetésnek hívjuk. Ezt a kis rituálénkat semmiért sem cserélném el” – mondta Dancs Annamari.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)