Détár Enikő vallomása a szakításuk hírére

Soltész Mónika 2018.10.09. Huppsz

Détár Enikő vallomása a szakításuk hírére

Détár Enikő és párja szakítása híréhez mindössze elég volt az, hogy Péter nem kísérte el a színésznőt egy rendezvényre. Most azonban Enikő tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, minden a legnagyobb rendben van szerelme és közte.
 

hbs(400x300)

„Hallottam hírét, hogy szakítottunk, de már fel sem veszem, mert nem ez az első eset. Hozzászoktam, bár nem értem, miért és kinek jó ez. Péterrel a legnagyobb egyetértésben, köszönjük szépen, jól megvagyunk. És igen, mint mindig, most is jön a premieremre. Az ilyen hírek leginkább Péter szüleit zavarják. Gondolom, az ismerőseik faggatják őket, ők pedig Péternek szegezik a kérdést. De a válasz továbbra is az, hogy jól vagyunk, és ez azért is nagy dolog, mert mostanában megint sokan szakítanak” – mondta a színésznő a Borsnak, aki azt is elmagyarázta, miért láthatták a rendezvényen őt fáradtnak.

„Hosszú próbafolyamaton vagyok túl, és az egész nyarat végigdolgoztam. Tényleg elfáradtam, valószínűleg ez látszik is rajtam. Fellépek a Madáchban, a Dívákkal és itt, a Turay Ida Színházban is. A szervezetem már követelné a pihenést, de egyelőre esélyét sem látom egy hosszabb kikapcsolódásnak” – tette hozzá Détár Enikő.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)