Détár Enikő vallomása – „Szerettem volna egy kisfiút örökbe fogadni!”

Soltész Mónika 2018.12.06. Huppsz

Détár Enikő vallomása – „Szerettem volna egy kisfiút örökbe fogadni!”

Détár Enikő mielőtt a Színház és Filmművészeti Egyetem elvégzése előtt árva- és szegény gyerekekkel foglalkozott. Vigyázott rájuk, foglalkozásokat tartott számukra és rengeteget beszélgetett velük. Akkor érezte úgy, hogy örökbe kell fogadnia egy árvát.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A színésznő Egerben foglalkozott árva gyerekekkel, mielőtt felvették a Színművészetire. Úgy érezte, örökbe fogad egy gyermeket, ám édesanyja lebeszélte róla.

„Szerettem volna egy kisfiút örökbe fogadni. Segíteni neki, úgy éreztem, képes vagyok rá, pedig visszanézve nagyon éretlen voltam akkoriban. Ezek a gyerekek addigra már nagyon sok mindenen túl voltak, rettenetes körülmények közül jöttek, túl sok mindent láttak már. Emlékszem, szeretett édesanyám beszélt le végül róla. Azóta persze eszembe jutott az örökbe fogadás, de nagyon másfelé ment az életem. Szerencsére a válás után sem múlt el az életemből a gyerekzsivaly, hiszen a két csodás gyermekem mellett a párom, Péter srácai is rendszeresen élettel töltik meg az otthonunkat” – mondta a Borsnak Enci az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és családok megsegítésére szolgáló sporteseményen.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)