Eljegyezték Szőcs Renit - Párja Ausztriában kérte meg a kezét

AC News 2019.03.14. Huppsz

Eljegyezték Szőcs Renit - Párja Ausztriában kérte meg a kezét

Boldog menyasszonyként térhetett haza az év eleji síelésről Szőcs Reni, a Star Academy egykori nyertese. Az énekesnő kezét másfél év után kérte meg barátja, Márk, akit már iskolás kora óta ismer, de szerelem csak most alakult ki közöttük. A TV2 felfedezettje boldogan mesélt a nagy napról az AcNewsnak.

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Nem olyan rég még álmodni sem mert a boldogságról Szőcs Reni, ugyanis egy hosszú kapcsolatból lépett ki, ami mély sebeket ejtett a szívén. Gondolni sem akart arra, hogy valakit újra közel engedjen magához, de Márk egy pillanat alatt megváltoztatta a csinos énekesnő életét.
“Egy hosszú és komoly kapcsolatom ért véget, ami után úgy gondoltam, szükségem lesz egy kis időre, hogy újra a bizalmamba tudjak engedni valakit. Márk pont ebben az időszakban jelent meg újra az életemben - hiszen korábbról, még az iskolából ismertük már egymást -, és ledöntötte azokat a bizonyos falakat, amiket felhúztam magam köré” - kezdte az AcNewsnak Reni, akire élete egyik legnagyobb mélypontja után talált rá a boldogság. Márkra először csak barátként tekintett, de hamar világossá vált számára, itt ennél sokkal többről van szó.
“Fél év után már össze is költöztünk, másfél éve alkotunk egy párt, és most már jegyesek is vagyunk. Leírhatatlan a boldogságom” - tette hozzá. Reninek egy romantikus helyszínen tette fel szerelme a nagy kérdést.
“Már tavaly év vége óta készült a dologra, de meg szerette volna várni a megfelelő pillanatot, és ez így is lett” - kezdett bele a történetbe. A szerelmesek nagyon készültek a közös ausztriai síelésre. Előtte még Visegrádra is elmentek gyakorolni.
“Gyönyörű hely Ausztria, nagyon szeretem, amikor először felértünk a sípálya tetejére, és elénk tárult a kilátás, teljesen elvarázsolt. Megkértem Márkot, hogy készítsen rólam egy fényképet, ekkor vette elő a gyűrűt” - mesélte mosolyogva. A válasz természetesen rögtön érkezett. Reni már kiskorában arról álmodozott, milyen lesz menyasszonyként, nagyon várja már a nagy napot.
“Most hallottuk egyébként az ismerősöktől, hogy az eljegyzést követő egy évben illik összeházasodni. Mi erről nem tudtunk, de mi sem szeretnénk nagyon elnyújtani a jegyes időszakot. Igyekszünk egy éven belül mindent megszervezni, de akkor sem történik baj, ha picit későbbre csúszik” - mondta Reni.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)