Folytatódik a kilakoltatási cirkusz – Pécsi Ildikó unokájának mennie kell

Soltész Mónika 2018.11.08. Huppsz

Folytatódik a kilakoltatási cirkusz – Pécsi Ildikó unokájának mennie kell

Fegyveres erők segítségét kérte Pécsi Ildikó és a jogi képviselője abban, hogy a február óta hatályos bírósági határozat értelmében kitegyék a színésznő unokáját abból a lakásból, amiben felnőtt. Bár Pártos Csilla hónapokkal ezelőtt elköltözött, a fia, Csabi úgy tűnik, továbbra sem szándékozik elhagyni az otthonát.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Pécsi Ildikó és az egykori menye, Pártos Csilla között több mint három éve folyik a háborúskodás a bíróságon. A színésznő ugyanis igényt tart arra az ingatlanra, amiben fia és annak korábbi felesége a házasságuk alatt élt, és ami a fiatalok válása után az ő nevére került.

A bíróság februárban kimondta, hogy Pártosnak menni kell az ingatlanból, ezért néhány hónapja az édesanyjához költözött. Tette mindezt annak ellenére, hogy álláspontja szerint a válása idején a ház jogtalanul került a színésznő nevére.

Csilla fia, Csabi továbbra is a lakásban él. Korábban pedig levélben kérlelte a nagyanyját, hadd maradhasson a házban.

Pécsi Ildikó jogi képviselői a napokban újra beadták a bíróságra a kérelmet, hogy mihamarabb foganatosítsák a kiürítést, akár karhatalom, tehát a hatósági intézkedések végrehajtásához szükséges fegyveres erő közreműködésével.

„Az egész ügyet a végrehajtóra bíztuk. Érdemben a mai napig nem történt semmi előrelépés, ezért kezdeményeztük a karhatalom közbenjárását is az ügyben. Láthatja bárki a televízióban, ahogy a szerencsétlen devizahiteleseket is az utcára teszik: odamegy a rendőr és a tiltakozó embereket is kidobja az ablakon, nemhogy a jogellenesen ott tartózkodókat. Ez azonban nincs határidőhöz kötve, folyik a végrehajtási eljárás jelenleg is” – tájékoztatta a Star magazint Pécsi Ildikó ügyvédje, Dr. Magyar György.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)