Galambos Lajos megnevezte, szerinte kik követték el az áramlopást

Soltész Mónika 2018.09.14. Huppsz

Galambos Lajos megnevezte, szerinte kik követték el az áramlopást

Túl van Galambos Lajos azon a tárgyaláson, melyben közüzemi csalással vádolják, és ez alkalommal vallomásában megnevezte azokat az embereket, akik a zenész szerint elkövették a bűncselekményeket.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Lagzi Lajcsi a tárgyaláson cáfolta az ellene felhozott közüzemi csalási vádakat.

„2013. évben a tatai brigádot bíztam meg több munkával, egy F. Imre nevű romániai vállalkozó vezetésével. Egy rönkházban szállásoltam el őket, és én nem felügyeltem azt, hogy mit csináltak és hogy hogyan. Később elszámolási vitám alakult ki velük, magasabb összeget kértek, mint a megállapodásunk, többek között egy kazánt is el akartak velem számolni, én pedig megtudtam, hogy az általam Tatán bérelt és albérletbe adott ingatlanok valamelyikéből eltűnt egy ugyanilyen készülék, és azt újra el akarták adni nekem” – idézi Galambos Lajos vallomását a Ripost, melyet a bíró olvasott fel a tárgyaláson.

„Azt nem sejtettem, hogy nem csak a gázkazánt lopták el, és azt akarták eladni nekem, hanem még a gázvezetéket is megfúrhatták. Sajnos az kiderült, hogy a fűtőberendezést arra használták, hogy az egyik szobában naposcsibét és kacsát neveljenek. Ehhez kellett nekik az állandó magas hőmérsékletet. Végül több kárt okoztak nekem, mint hasznot, mivel az épületet is lelakták” - ismertette a bíró a zenész vallomását, aki képtelen lett volna kirohanások nélkül felolvasni.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)