Gáspár Bea: Mi cigányok vagyunk, nem gádzsók, közös pénztárcába keressük a pénzt

Soltész Mónika 2018.10.10. Huppsz

Gáspár Bea: Mi cigányok vagyunk, nem gádzsók, közös pénztárcába keressük a pénzt

Már nem titok, Gáspár Bea új vállalkozásba kezdett. Régi álma valósult meg azzal, hogy vendéglátósként is helyt tudjon állni. Hamarosan megtartja első borvacsoráját is, ami reményei szerint a jövőben biztos anyagi forrása lehet neki és a családjának. Persze ezért sokat kell dolgozni, ám a Konyhafőnök VIP első évadjának győztese a munkától picit sem riad vissza.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Mindenki kiveszi a részét a munkából, és a végén természetesen a hozományból is. Mi cigányok vagyunk, nem gádzsók, közös pénztárcába keressük a pénzt, nem úgy, mint mások, ahol külön kuporgatja a kis vagyonát a férfi meg az asszony. Ha osztozkodsz a munkában, osztozkodj a vagyonon is!” – mondta a Sorry magazinnak Bea, aki azt is elárulta, zavarja-e férjét, hogy átvette a családfenntartó szerepet.

„A férfiak általában nehezen viselik az ilyen helyzeteket, de nálunk nincsen probléma ebből. Attól, hogy én főzök, a többiek munkája is épp olyan fontos a folyamatban. A lányok a felszolgálásban fognak segédkezni, míg Győző lesz felelős a vendégek fogadásáért, az ültetésért” – tette hozzá a Gáspár Bea.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)