Harmadszor válik Szandi testvére, Pintácsi Viki

AC News 2018.07.12. Huppsz

Harmadszor válik Szandi testvére, Pintácsi Viki

Három gyermekkel harmadszor válik Pintácsi Viki, Szandi testvére – tudta meg a Story. Mindegyik házasságából az énekesnő lépett ki, aki szerelmes típusnak tartja magát.

hbs(400x300)

Viki azt mondja: alkalmatlan arra, hogy igazi érzelem, szerelem nélkül éljen egy párkapcsolatban.

„Tisztában vagyok, hogy az izzó szerelem elmúlik, szeretetté lényegül át, ezt el tudom fogadni és meg is tudnám élni. De azt nem, amikor két ember csak úgy éldegél egymás mellett” – közölte Viki, aki nemrég szakított harmadik férjével, Ivánnal, akivel öt évig volt együtt. Közös gyermekük nem született.

"Impulzív ember vagyok, úgy érzem, egy idő után már nem egy irányba haladtunk. Iván rendkívül jó ember, én hoztam meg a döntést, hogy el kell válnunk, de egyetértett velem. Nem adtuk fel könnyen, küzdöttünk a kapcsolatunkért, de nemrégiben kimondtuk, hogy vége. Hamarosan beadjuk a papírokat is a bíróságra. Megbeszéltük, hogy nem akarunk eljutni oda, hogy „rosszak legyünk” egymáshoz, netán valamelyikünk akaratlanul is megbántsa a másikat. Kompromisszumot sem akartunk kötni, és azért sem akartunk együtt maradni, mert így illik. Az utóbbi fél évben már csak nagyon jó barátokként éltünk egymás mellett."

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)