Könnyeivel küszködve beszélt legnagyobb fájdalmáról Nagy Alexandra

Soltész Mónika 2018.10.09. Huppsz

Könnyeivel küszködve beszélt legnagyobb fájdalmáról Nagy Alexandra

A Barátok közt színésznője, Nagy Alexandra a vasárnapi Szenzációs Négyes című élő műsorban fakadt sírva. Nem is meglepő, hiszen Szabó Simonnal egy mindenkit megható produkcióval álltak elő, melyben egy apa-lánya kapcsolatot meséltek el a kezdetektől az elmúlásig, mellyel Alexandrában újra felszínre törtek a régi sebek.
 

hbs(400x300)

„Ez egy olyan téma, amivel kapcsolatban szerintem mindenkinek van élménye, akinek pedig nincs, az attól retteg, hogy egyszer lesz. Bár Alföldi Róbert mindig azt mondja, színészként sosem szabad saját magunk hatása alá kerülni, de itt nem lehetett máshogy” – mondta a Blikknek Alexandra.

„A hetem első fele arról szólt, hogy hagyjam meggyőzni magam, nem baj, hogy ennyire személyes a témaválasztás. A hét második fele pedig a feldolgozásé volt. Szinte nem volt olyan próba, ahol nem sírtam volna el magam...” – meséli a színésznő, aki máig nem dolgozta fel fájdalmát.

„A legnehezebb az volt, amikor a produkcióban az esküvőhöz értünk. Szomorú belegondolni, hogy az apukám már nem lehet ott velem, nem kísérhet majd az oltárhoz. Persze, a hétköznapokban is hiányzik, sokszor gondolok rá, fáj, hogy ezeket a szép pillanatokat már nélküle kell megéljük” – tette hozzá az RTL Klub sztárja.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)