Koltai Róbert: A visszavonulásomat gyászjelentésben olvassák majd

Soltész Mónika 2018.10.11. Huppsz

Koltai Róbert: A visszavonulásomat gyászjelentésben olvassák majd

A Jászai Mari-díjas filmrendező és színész immár a 75. életévét éli, de máig tele van lelkesedéssel. Koltai Róbertnek állandó estjei vannak a fővárosban, szinte ki sem látszik a munkából, mégis képtelen nemet mondani a felkérésekre.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Amikor a színészet mellett más, például filmrendezői munkáim adódtak, mindent meg tudtam oldani. Ezt most sincs másként, csak ügyesen kell egyeztetni” – mondta a Star magazinnak a színművész, aki ma már nagyapaként is helytáll.

„Az unokák többnyire büszkék rá, hogy ez a foglalkozásom” – tette hozzá a színész, aki anno a fiával kevesebb időt tudott eltölteni mozgalmas hivatása miatt.

„Már úgy ismert meg a fiam, hogy színész vagyok. Talán hiányolta is, hogy nem tudok vele annyi időt eltölteni, mint amennyit a gyerek általában elvár a szülőtől. De valljuk be, a színészek nem a legjobb apák meg anyák. Élik a saját életüket” – mesélte Róbert, aki nem szeret nemet mondani a felkérésekre.

„Belenézek a naptáramba, és elszédülök. Többet dolgozom most, mint fiatalkoromban. A visszavonulásomat majd a gyászjelentésben olvassák” – hangsúlyozta mosolyogva a színész, aki egyszerűen máig szerelemes az életbe és a hivatásába.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)