Komoly döntést hoztak Pataki Zitáék – „Tudjuk, hogy számunkra már csak egyetlen járható út van!”

Soltész Mónika 2019.03.14. Huppsz

Komoly döntést hoztak Pataki Zitáék – „Tudjuk, hogy számunkra már csak egyetlen járható út van!”

Pataki Zita és férje, Attila kilencedik alkalommal is belevágtak a lombikprogramra, sajnos ezúttal sem jártak sikerrel. Azonban a családalapításról nem mondtak le, így ha másképp nem lehet az időjós édesanya, akkor az örökbefogadást választják.

hbs(400x300)

Az RTL Klub műsorvezetője és férje „küzdelmét” vlogjukban, a Női váltó online női magazin oldalán követhették nyomon az érdeklődők. Kilencedik alkalommal is belevágtak a lombikprogramba, amelynek minden részletéről, nehézségeiről beszámoltak. Rengeteg nőnek ad lelki erőt harcával, akik hasonló helyzetben vannak, mint az időjós. Zita a Blikknek elárulta, a sikertelenség ellenére sem adja fel vágyát, hogy édesanya legyen.

„Ez egy hosszú folyamat, most még az elengedés zajlik bennem. Persze, az érzelmek mellett a ráció, az ész is fontos. Tudjuk, hogy számunkra már csak egyetlen járható út van. Elfogadtam a tényt, hogy természetes úton nem lehet gyermekem. Ennek oka van, amit már a helyén tudok kezelni. A jövőről pedig... Az biztos, hogy ebben senki sem tud segíteni... Alaposan meg kell gondolni mindent, hiszen egy gyerek nem lehet hiánypótló, nem lehet csak azért örökbe fogadni, mert valaki úgy érzi, ha természetesen úton nem sikerül, akkor is kell! Jelen pillanatban nem tudjuk, mi lesz a következő lépés...” – mondta a lapnak Zita, nem bánja, hogy elkészítették Az utolsó lombik című dokumentum-realityt.

„Több ezer levelet és kommentet kaptam az elmúlt időben, sokan osztották meg velem a történetüket. Meglepő volt, hogy nemcsak nők, hanem férfiak, sőt, még orvosok is írtak, hogy mennyire értékes, mennyire szívhez szóló és igazi lett. Pedig nem volt forgatókönyv, az élet írt mindent. A családom, az édesanyám, a keresztlányom hiába tudták meg a videó megjelenése előtt, hogy nem sikerült a program, mégis reménykedtek, mert a film annyira jól átadta a mi érzéseinket, szinte már azt hitték, megvicceljük őket. Az élet ezt az utat írta meg nekünk, de nem vagyunk elkeseredve, hiszem, hogy minden borút derű követ. Attilával a történtek még közelebb hoztak minket egymáshoz” – tette hozzá az időjós.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)