Komplikáció lépett fel Voksán Virág babájának születésekor

Soltész Mónika 2018.10.10. Huppsz

Komplikáció lépett fel Voksán Virág babájának születésekor

Nagy a boldogság Voksán Virágéknál, mert megérkezett várva várt gyermeke. Sajnos komplikáció lépett fel szülés közben, mivel Bence ferde fekvésű volt, így császármetszéssel kellett világra hoznia kisfiát.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Vokság Virág kisfia már több mint egy hetes. Bence 51 centivel született, ám a tervezetthez képest a komplikáció miatt nem jöhetett szóba, hogy természetes úton születhessen meg.

„Nagyon megijedtünk, amikor kiderült, hogy ferde fekvésű a baba. Egyértelmű volt, hogy a tervekkel ellentétben nem szülhetem meg természetes módon a kicsit, mert veszélyeztette volna az egészségét” – mesélte a Lokálnak Voksán Virág, aki a nagy rémület után most már csak az anyaságot élvezi.

„Egyszerre felemelő és nagyon furcsa. Vannak bennem kétes érzések. Abban a pillanatban, hogy megszületik a gyereked, a hatalmas boldogság mellett azonnal elkezded félteni, rengeteg a kétely benned, és azon agyalsz, hogy vajon mindent jól csinálsz-e és jó anyukája leszel-e. Teljesen más állapot, és én nem akarok erről hazudni senkinek, mert valójában nem minden olyan varázslatos, ahogy azt sokszor próbálják elhitetni. Szombaton jöttünk haza a kórházból, és Bence az első éjjel majdnem öt órán keresztül sírt, azóta sem tudjuk, hogy miért. De egyébként csodálatos baba, és nagyon nyugodt” – tette hozzá a DJ.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)