Liptai Claudiával verik át az országot

Soltész Mónika 2018.11.07. Huppsz

Liptai Claudiával verik át az országot

Nem az első eset, hogy Liptai Claudiának internetes csalókkal gyűlik meg a baja. Egy évvel ezelőtt hatalmas botrányt kavart, amikor egy fogyasztó csodakoktélt kezdtek el hirdetni a nevével és egy kamu cikkel, amiben a terméket „ajánlja”. Most a csalók visszatértek, és a legnagyobb közösségi oldalakon keresztül próbálják átverni a fogyni vágyókat!
 

hbs(400x300)

A TV2 sztárjánál tavaly ilyenkor verte ki a biztosítékot, amikor egy, az interneten vészesen terjedő álhír szerint olyan fogyasztószert reklámoz, amiért dietetikusok fenyegetik, ötmillióra perelik, és már testőrt kellett fogadnia.

„Egyre többen írtok, hogy osszam meg a tapasztalataimat egy fogyasztószerről, amiről azt hitetik el veletek, hogy szedtem, és velem hirdetik. A tartalom félrevezető, valótlan és minden alapot nélkülöző. A terméket soha nem próbáltam, a hirdetéshez soha nem adtam a nevemet, képmásom használatához nem járultam hozzá, az oldallal és az álhirdetővel semmilyen kapcsolatban nem állok. Ne szedjetek be bármit, ami fogyást ígér. Vigyázzatok magatokra, és segítsetek, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a felhívás, a valótlan tartalmak alá pedig nyugodtan kommenteljétek oda, hogy hazugság, és jelentsétek az oldalt” – írta Claudia akkor a közösségi oldalán, mellyel a rajongók figyelmét kívánta felhívni az aljasságra, aki akkor perrel fenyegetőzve meg tudta állítani a lavinát. Ám most a csalók visszatértek, a korábbi hirdetést felhasználva, igaz a Facebookon és az Instagramon hirdetésként terjedő cikk egy orosz oldalon elhelyezett írásra vezet, ez azonban nem jelenthet akadályt az átverésben  - írja a Színes Ász.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)