Megszólalt Kálloy Molnár Péter állapotáról! – „Jó figyelmeztetés volt ez!”

Soltész Mónika 2018.11.09. Huppsz

Megszólalt Kálloy Molnár Péter állapotáról! – „Jó figyelmeztetés volt ez!”

Két héttel ezelőtt a színpadon lett rosszul Kálloy Molnár Péter. Sokan aggódtak a színészről, ám most végre ő maga mesélt arról, pontosan mi történt vele.

hbs(400x300)

Napokig feküdt kórházban Kálloy Molnár Péter, és még hetekig eltarthat a rehabilitációja, de már nagyon szeretne visszatérni a színpadra.

„Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni. Pár napot töltöttem csak kórházban szerencsére, azóta szigorú napirend szerint kell élnem: pihenés, diéta, gyógytorna. Elsősorban komoly életmódváltásra van szükségem, és biztosan le kell tennem a cigarettát. Jó figyelmeztetés volt ez, hogy egészségesebben éljek és jobban figyeljek magamra” – mesélte a Borsnak a színész, aki úgy tervezi, hamarosan visszatér a színpadra.

„Orvosi utasításra csak fokozatosan térek vissza, de ez heteken belül megtörténik, most nagyon szigorúak velem és mondjuk ki: az életem köszönhetem nekik. A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem” – tette hozzá Kálloy Molnár Péter.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)