Nagy Ervin egy édesanya és gyermeke védelmére kelt - A támadót a nyílt utcán verte össze

Soltész Mónika 2019.03.14. Huppsz

Nagy Ervin egy édesanya és gyermeke védelmére kelt - A támadót a nyílt utcán verte össze

Nagy Ervin férfiasságból jól vizsgázott. A Katona József Színház előtt kelt egy édesanya és gyermeke védelmére.

cba bejegyzeseknél(200x300)

A nyílt utcán volt szemtanúja Nagy Ervint, amint egy férfi fellökött egy édesanyát és annak 6 éves gyermekét. A színész számon kérte a támadót, aki torkon vágta válaszul. Ervin úgy kihozta a sodrából a váratlan tett, hogy alaposan összerugdosta a férfit.

„Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam” – mesélte a Borsnak a színész.

„Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek. Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán. Már nincs mitől félnem, nem nyelek. A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak az életben, hanem álljanak ki magukért” – tette hozzá Nagy Ervin.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)