Nyaralásán fosztották ki Marcellinát

Soltész Mónika 2018.08.09. Huppsz

Nyaralásán fosztották ki Marcellinát

Egy hónapos nyaralásra indult Marcellina, ám az utazásnak két hét után véget ért, ugyanis az énekesnőt kirabolták, és nem csak holmijai tűntek el, hanem a következő albumjára készült zenéinek is búcsút inthetett.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Marcellina és párja pórul járt, ugyanis feltörték a lakóbuszukat, ezzel súlyos kárt okozva mindkettőjüknek.

„A francia Riviérán kifosztottak minket. Pedig olyan szépen megterveztünk mindent: Ausztria, Svájc, Franciaország volt az úti cél. Európa egyik legelőkelőbb helyén, a Côte d'Azuron azonban feltörték a buszunkat, és szinte mindenünket elvitték” – mondta a Story magazinnak az énekesnő, aki a bajban mégis legalább annak tud örülni, hogy az iratai nem tűntek el, így nem kell a hosszú, pénztárcát is megterhelő okmányirodát végigülnie.

„Sok mindent elvittek. A videókamerát, a laptopot a készülő új lemezem anyagával, a ruháink egy részét, a búvárfelszerelésünket és némi készpénzt. Még szerencse, hogy a papírjaink és a bankkártyák nálunk voltak, így haza tudtunk jutni” – mesélte Marcellina, aki ugyan párjával tett feljelentést, ám esélytelen, hogy valaha visszakapja az értékeit. Sőt! A zenéket is újra kell majd írnia.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)