Öt éven belül anya szeretne lenni Singh Viki

Soltész Mónika 2018.07.11. Huppsz

Öt éven belül anya szeretne lenni Singh Viki

Singh Viki óriási változáson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Rengeteget fogyott, visszatért az önbizalma, és nagyon vágyik az anyaságra, ám most mégis a saját otthon megteremtése a legfontosabb számára.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Singh Viki minden vágya, hogy édesanya legyen. Mégis az énekesnő párjával úgy döntött, egyelőre várnak a családalapítással.

„Mindig is fiatal anyuka akartam lenni, de az élet máshogy rendezte a dolgokat” – mondta a Blikknek Viki, aki életmódváltásának köszönhetően az utóbbi hónapokban tizenöt kilogrammot fogyott.

„Visszajött az önbizalmam, jól érzem magam a bőrömben és most élek igazán. A színpadra is merészebb ruhadarabokat választok, mert nincs mit szégyellnem. Most elsősorban a nőiségemet szeretném megélni, az anyaság még várat magára. Ráadásul a gyermekvállalás előtt más nagy döntést is meg kell még hozniuk. Talán a legfontosabb, hogy legyen saját lakásunk” – árulta el az énekesnő, aki gyermekkorában állandóan költözött édesanyjával, így ő nem szeretne élete végéig albérletben élni.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)