Öt hónap után összeházasodik 26 évvel idősebb szerelmével Koholák Alexandra

Soltész Mónika 2018.07.12. Huppsz

Öt hónap után összeházasodik 26 évvel idősebb szerelmével Koholák Alexandra

Koholák Alexandra és 26 évvel idősebb párja rácáfolt a rossz előítéletekre, hiszen míg sokan támadták őket kapcsolatuk miatt, öt hónap után már össze is házasodnak. A FEM3 műsorvezetője viszont a családalapításon egyáltalán nem gondolkodik, hiszen az anyaságra nem vágyik.
 

hbs(400x300)

„Régebben is határozottan éreztem, nem szeretnék saját gyereket. A páromnak van egy tizenhét éves fia, akivel nagyon jó a kapcsolatunk, s ennek köszönhetően teljesen meg tudom élni az anyai érzéseket” – árulta el a Blikknek Alexa. „Önkéntesként dolgozom a spirituális központban, amelyet Balázs vezet, és sokan kérnek tőlünk tanácsot. Számomra a szülői szerep kiteljesedéséhez fontos, amikor segítek azoknak, akik az életükben elakadtak, keresik a céljukat. Próbálunk irányt mutatni, hogy felismerjék és megoldják a problémáikat, boldogok legyenek” – mondta az Éjjel-nappal Budapest korábbi sztárja, aki nem rendeli alá döntését mások elvárásainak a gyermekvállalás kérdésében.

„Nekem nem volt olyan jó a családi életem, és bár anyukám mondogatja, szeretne unokát, nem akarok csak azért gyermeket szülni, hogy ő ne unatkozzon” – tette hozzá Alexa, aki azt is elmesélte, hogyan kérte meg párja a kezét.

„Egy átlagos reggelen történt, kávézás közben. Úgy éreztem, jó lenne, ha összekötnénk az életünket, és esküvel pecsételnénk meg a szerelmünket. Mindkettőnknek fontos ez, még jobban elmélyíti majd a kapcsolatunkat. Nem lesz nagy esküvő, a veszprémi önkormányzati hivatalban mondjuk ki az igent. A családtagjaink sem lesznek jelen, két önkéntes barátunk kísér el minket, tanúként” - mondta a lapnak a műsorvezető.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)