Oszter Sándor felesége hamarosan újra a volán mögé ülhet

Soltész Mónika 2018.07.11. Huppsz

Oszter Sándor felesége hamarosan újra a volán mögé ülhet

Tavaly februárban vették el Oszter Sándor feleségének jogosítványát, ugyanis a zongoraművész alkoholfogyasztás után ült volán mögé. Ám két hét múlva végre visszakapja okmányát, és újra vezethet.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Még két hét, aztán végre szabadon tudok jönni-menni. Persze, nem derogált nekem vonatra ülni, de várom már, hogy ismét vezethessek” – mondta a Blikknek a zongoraművész. „Mivel én tavasztól őszig a balatoni házunkban élek, így igen nehezen tudtam megoldani a legegyszerűbb feladatokat is autó nélkül. A bolt, a posta, minden nagyon messze van, ráadásul a szatyrokat is nehéz cipelni. Mindig segítséget kellett kérnem, és ez csak rosszabb lett, amikor tavaly nyáron eltörtem a bordáimat kertészkedés közben” – árulta el Donatella, aki végre nem szorul segítsége.

„Régóta vezetek, hozzászoktam, hogy akkor és oda megyek, ahová akarok. Most végre nem kell senkit megkérnem, hogy vigyen el” – árulta el Oszterné, akinek most ismét vizsgáznia kellett.

„Voltam utánképzésen és vizsgán is. Ilyenkor nemcsak a vezetési szabályokból kell újra tesztet kitölteni, hanem pszichológiai vizsgálat is van. Mindegyiken tökéletesen megfeleltem, bár nem tagadom, a KRESZ-vizsga volt a legnehezebb, kicsit féltem is tőle, de maximális pontszámot értem el. Nagyon kedvesek voltak a tanfolyamon is, abszolút pozitív élmény volt, bár jobban örültem volna, ha nem kerül erre sor” – mondta a lapnak Donatella.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)