Pásztor Anna vallomása az őt ért támadás okáról

Soltész Mónika 2018.10.12. Huppsz

Pásztor Anna vallomása az őt ért támadás okáról

Az Anna and the Barbies énekesnő már tudja, mi okozhatta az augusztusban történt atrocitást, amikor egy rajongója bicskával támadt rá, melyet a Madách Színház Rockfesztivál programsorozatában mesélt el őszintén.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Rájöttem, hogy ezt a dolgot, ami egy borzasztó erős üzenet, fel kell dolgoznom. Dekódolnom kell, akkor a probléma majd megoldja magát” – kezdte az énekesnő.

„Akkor jött az őrült lázadás, a mindent bepótlás. Ráadásul negyvenhat éves vagyok, ezzel még a kapuzárási pánik is megérkezett. Jött a színes haj, a piercingek, a második tinédzserkoromat éltem. Bulizunk még és még, mert ki tudja, meddig bulizhatunk. A hedonizmus, az életzabálás..., fékevesztett őrült táncba kezdtem, és a felszínesség felé mentem el. Habzó szájjal egy éven keresztül beszéltem nektek a szexről különböző formákban” – mondta a Borsnak az énekesnő, akitől zenésztársai már korábban is kérték, hogy vegyenek vissza a szexről szóló támákból.

„Ez a furcsa, tisztátalan üzenet bevonja a koszt is. Eddig bármennyi koncerten voltunk, soha nem volt lopás, verekedés, egymás taposása. Annyira tiszta a közönségünk, az emberek, eddig az üzenet pozitív volt. Aztán jött ez a sztori, ami már a második volt fél éven belül” – tette hozzá az énekesnő.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)