Pécsi Ildikó: Testileg és lelkileg is megviselt a peres időszak

Soltész Mónika 2018.07.11. Huppsz

Pécsi Ildikó: Testileg és lelkileg is megviselt a peres időszak

Pécsi Ildikó évek óta harcban áll volt menyével, peres úton igyekszik érvényesíteni igazát. A bíróság döntése alapján jogos a színésznő állítása, mégis rendkívül megviselik a történtek.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Nagyon sok pofont kapok igazságtalanul, de sok szeretet és megértést is. Testileg és lelkileg is megviselt a peres időszak, de a férjem és a fiam szeretete, illetve azoké, akik mellettem állnak, mindent felülír” – mondta a Ripostnak Pécsi Ildikó, aki a közönségtől is rengeteg támogatást kap.

„Az utcán és a boltban is rendszeresen odajönnek hozzám az emberek, biztató szavakat mondanak, vagy egyszerűen csak megsimogatnak. Ez a szeretet tart engem életben. A rengeteg méltatlanság és hazugság ellenére, ami tönkretett minket, a Jóisten és a jóakaróink segítenek átvészelni ezt az időszakot. Ezenkívül van még mire várnom: január negyedikén Lajossal ötvenéves házasok leszünk, szeretném az aranylakodalmunkat méltóképp megünnepelni vele. Nem tagadom, néha attól tartok, hogy ez a vágyunk meghiúsul…” – árulta el a Kossuth-díjas színésznő.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)