Pesák Ádám kapcsolatáról vallott! - „Nagyon sok hibát követtünk el”

Soltész Mónika 2018.07.11. Huppsz

Pesák Ádám kapcsolatáról vallott! - „Nagyon sok hibát követtünk el”

Janza Kata márciusban jelentette be, hogy 22 évvel fiatalabb párjával szakítottak. Most azonban úgy tűnik, a külön töltött idő ráébresztette őket arra, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, a jövőben kizárják a médiát az életükből, és kapcsolatukra koncentrálnak.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Néhány hónapos különélés után újra egymásra talált Janza Kata és Pesák Ádám, és szakításuk után most újraépítik a kapcsolatukat.

„Igyekszünk kizárni a nyilvánosságot Katóval az életünkből. Nagyon sok hibát követtünk el, és miután a színházban is sok kolléga között éljük az életünket, óhatatlan, hogy mint egy családban, akár az apró zördüléseink is beszédtémává válnak. Kata pedig nagyon ismert közszereplő. Ez mindkettőnknek és a családjainknak is nehéz. Van, amikor be kell csuknunk az ajtót. Szerintem jót tett nekünk a külön töltött idő és csak erősebbek lettek az érzelmeink. Rájöttünk, hogy a megszokás helyett mindketten inkább az izgalomra vágyunk, és szerelmes típusok vagyunk. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem költözünk össze újra, de azt talán elmondhatom, hogy így még többet tudunk együtt lenni, és ami fontos: így jobban tudunk egymásra figyelni” – mondta a Borsnak Pesák Ádám, aki azt is elárulta, miben változtatta őt meg ez a szerelem.

„Nagyon sokat tanultam magamról az elmúlt időszakban. Fontos az őszinteség és a másik tisztelete. A nyílt kommunikáció. Nincs olyan, hogy valamit mi nem beszélünk meg, még akkor is, ha az a másiknak nem esik jól. Azonnali visszajelzéseket adni és kapni is fontos, hogy nem napokig gondolkodunk dolgokon. Szerintem mindketten sokat változtunk Katával” – mondta a színész.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)