Rékasi Károly vallomása – „Gerdának a családfenntartó státuszt is át kellett vennie”

Soltész Mónika 2018.09.14. Huppsz

Rékasi Károly vallomása – „Gerdának a családfenntartó státuszt is át kellett vennie”

Több mint három év után, múlt héten mondta ki a bíróság első fokon, hogy Rékasi Károly nem hibázott a balesetben, ahol motorja R. Miklós autójával ütközött. Munkaképtelensége miatt pedig tartalékait felélte, így párja, Pikali Gerda vette át a családfenntartó szerepet.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A színész a balesete után testileg, lelkileg is tönkrement. Hosszú hónapokig nem tudott dolgozni, ami anyagilag is rendkívül megviselte. Szerelme kitartott mellette a nehéz időszakban is.

„Felültem rá, kipróbáltam, de motort egyelőre nem tudok venni, mert pénzem az nincs. (…) Kicsit nehezen éli meg ezt az ember. Ebben is óriási segítségemre volt Gerda, én minden tartalékomat feléltem ez idő alatt. Gerdának a családfenntartó státuszt is át kellett vennie, ami ugyancsak méltatlan. Én egy régi szabású pasas vagyok, de ebben is mellettem állt, ez tényleg elképesztő. Olyan emberek találtak meg anyagi segítséget felajánlva, akikről nem is gondoltam. Olyan mellém állás mutatkozott meg, ami tényleg káprázatos” – idézi a Lokál a Rádió 1 műsorából Rékasi Károlyt.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)