Rubint Réka édesapja elvesztéséről – „Rettenetesen hiányzik, de az életnek mennie kell tovább!”

Soltész Mónika 2019.03.13. Huppsz

Rubint Réka édesapja elvesztéséről – „Rettenetesen hiányzik, de az életnek mennie kell tovább!”

Egy hónappal ezelőtt veszítette el imádott édesapját Rubint Réka. Gyászában csupán egy gondolat tölti el megnyugvással, hiszi, hogy apukája most is vele van.
 

hbs(400x300)

„Hiszem, hogy az ember nem csak egy test, és hogy annál jóval több történik a halál után is. Érzem a nap minden percében, hogy édesapám most is itt van velem. Apukám egész fiatal kora óta vadászott, lényegében az egész gyerekkoromat végigkísérte ez a szenvedélye. Amióta elment, szinte minden este különös dolog történik velem, ami korábban soha. Amikor hazaérek az erdő szélére, ahol lakunk, rendszerint ott áll egy őz vagy egy szarvas az út szélén. Soha nem fut el. Csak áll és néz engem. Gyönyörű látvány” – mondta Rubint Réka a Borsnak.

„De az is meglepő volt, amikor a halálát követően elmentünk a két fiammal sétálni az erdőbe, és találtak egy szarvas­agancsot. Az édesapám volt a mindenem. Az ölében nőttem fel. Rettenetesen hiányzik, de tudom, hogy az életnek mennie kell tovább. Nem tudom, hogy amik azóta történnek, jelnek mondhatók-e, de én szeretném azt hinni, mert megnyugvást és békét teremtenek a lelkemben” – tette hozzá a fitneszoktató.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)