Stohl András: Nem voltam eleget a gyerekeimmel! - Mindig lelkiismeret-furdalása lesz

AC News 2019.03.13. Huppsz

Stohl András: Nem voltam eleget a gyerekeimmel! - Mindig lelkiismeret-furdalása lesz

Két gyermeke született két nőtől Stohl Andrásnak, első házasságából Luca és Rebeka, másik kapcsolatából pedig Franciska és Andris. A színész a Mokka stúdiójában beszélt arról, milyen a kapcsolata a gyerekekkel.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Stohl Andrást középső lánya, Rebeka is elkísérte a riportra, aki bevallotta, nagyon apás.
"Nekem ő a legjobb barátom, nincs olyan, hogy ne kérném ki az ő tanácsát, ha hülyeséget csináltam, ha nem, mindig segít, és soha nem szigorral fordult felém, ha valami hülyeséget cinálok, hanem inkább elmagyarázza, miért ne csináljam így." - magyarázta Stohl Rebeka. Azt is elárulta, ritkán van együtt a négy testvér, nehéz összeszervezni, az ünnepeket, születésnapokat mindig együtt töltik.
"A két kicsivel sokkal többet foglalkozom, lehet, hogy életkori sajátosság, meg az is lehet, hogy egy kicsivel már okosabb vagyok, próbálok erre odafigyelni. A nagyobbaknál más volt a helyzet, ők egy másik családba kerültek gyakorlatilag, a volt páromnak azonnal lett új párja, tehát volt egy apakép mellettük. Most jelenleg Franciskánál és Andriskánál sokat kell segíteni mindenféle szempontból. A két nagynál mindig lesz lelkiismeret-furdalásom, úgy gondolom, hogy nem voltam eleget velük, a kicsikkel próbálom ezt bepótolni." - nyilatkozta Stohl András, aki lányával Kasza Tibi új műsorában, a Pénzt vagy Életet című vetélkedőben lesz látható a TV2 képernyőjén.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)