Szakember segítségével mentette meg hangszálait Pokorny Lia

Soltész Mónika 2018.10.10. Huppsz

Szakember segítségével mentette meg hangszálait Pokorny Lia

Pokorny Lia komoly betegséggel küzdött az elmúlt hónapokban. A színésznő gyullad hangszálai okozták a problémát, ám kitartásának és életmódváltásának köszönhetően úgy tűnik, ma már minden a régi.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Sziki Ágnes foniáter szakember segítségére is szükség volt, hogy felépüljek, de most már jól vagyok, megküzdöttem a hangomért” – mesélte boldogan az örömhírt a Blikknek a színésznő.

„Azóta is járok hangképző tanárhoz, egyébként minden színésznek kellene szerintem. A szakmai fejlődéshez elengedhetetlen, hogy karban kell tartani a hangszálakat. Millimétereket csúszhatnak el észrevétlenül hónapok alatt, ha például stresszes vagy és másképp feszíted meg az apró izmokat” – tette hozzá Lia, akinek sokat segített az úgynevezett ajurvédikus diéta, amit már két hónapja iktatott be az életébe.

„Mindennap főzök magamnak, előfordul, hogy este tízkor jövök le a színpadról, de közben otthon készül a házi sajt. Ennek bele kell férnie az életembe!” – mondta határozottan, majd hozzátette, a hangszálprobléma volt az utolsó csepp a pohárban, amikor érezte, helyre kell hoznia az egyensúlyt a testében.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)