Szívműtéten esett át Rubint Réka édesapja

Soltész Mónika 2018.06.12. Huppsz

Szívműtéten esett át Rubint Réka édesapja

Megismétlődött a rémálom, amit hat évvel ezelőtt már egyszer átélt Rubint Réka. Akkor férjért, most pedig édesapjáért kellett aggódnia az Országos Kardiológiai Intézet folyosóján.
 

hbs(400x300)

Schobert Norbit ugyanabban az intézetben operálták, ahol most apósa feküdt kés alá. Réka édesapjának a szívbillentyűivel akadt gondok, ám a fitneszguruhoz képest őt már egy sokkal biztonságosabb módszerrel műtötték. Réka nehéz pillanatokat élt át, de szerencsére már megnyugodhat, hiszen édesapja már túl van az operáción és jól van.

„Az előbb beszéltem vele telefonon, mert én fogom majd felhozni Balatonfüredről. A rehabilitáció helyszíne ugyanis a Balatonon van, egy ilyen szívműtét után három hetet kell ott eltölteniük a betegeknek” – mondta a Blikknek Réka, aki valamivel könnyebb helyzetben volt, mint férje műtétje esetében.

„Egy teljesen új módszerrel csinálták, ami hála istennek, nagyon jól sikerült. Nem kellett a mellkast felnyitni, hanem csuklón és combtőn keresztül történt a operáció” – mesélte a részleteket. ”Mostantól élheti a gondtalan nagyszülők életét, és elláthatja a ház körüli teendőket. Meg tudja majd etetni a csirkéket, össze tudja gyűjteni a tojásokat és remélem, még 15-20 év áll előtte. A kitartásomat apukámtól örököltem, éppen ezért nem féltem” – árulta el Réka.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)