Tisztázta a rémhíreket Solti Ádám

Soltész Mónika 2018.07.12. Huppsz

Tisztázta a rémhíreket Solti Ádám

Pénteken a Barátok közt egyik főszereplője végleg eltűnik a sorozatból. Egyelőre csak találgattak, kiről lehet szó, ám sokan attól tartanak, hogy Solti Ádám távozik, hiszen betegnek hitték a jóképű színészt, pedig semmi baja.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

A közösségi oldalakon indult el a találgatás, melyik színész távozik a népszerű RTL Klub-os sorozatból. Egyesek úgy vélik, Solti Ádám tűnik el a képernyőről, van aki szerint nem összeegyeztethető a színházi elfoglaltságaival a sorozat, míg mások úgy gondolják, a többször műtött és gipszelt donga lába miatt távozik.

„Egy korábbi újságcikkben írtak arról, hogy a dongalábam miatt tolószékbe kerülhetek. Ebből persze csak a kiemelt címet jegyezték meg, miszerint „tolószékbe kerülök”. A valóságban erre minimális az esély, a kezelőorvos annyit mondott, hogy ha nem figyelek oda, akkor öregkoromra esetleg tolószékbe kerülhetek. Ahhoz, hogy ezt elkerüljem, rendszeresen kell mozognom és odafigyelnem a testsúlyomra: nem hízhatok meg, ugyanis akkor nagyobb terhelésnek lenne kitéve a lábam, ami ronthat az állapotomon. Szerencsére a párom, Berni nagyon odafigyel arra, mit eszem, illetve a hétköznapokon egy speciális talpbetétet és bokaszalagokat viselek” – árulta el a Borsnak a színész.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)