Ultimátumot adott vőlegényének Megyeri Csilla – Míg nem fogy le, nincs szex!”

Soltész Mónika 2018.10.11. Huppsz

Ultimátumot adott vőlegényének Megyeri Csilla – Míg nem fogy le, nincs szex!”

Ultimátumot adott vőlegényének Megyeri Csilla. A rusnyázós riportjából karriert épített híresség addig nem bújik össze Zsoltival, amíg az meg nem szabadul egyre nagyobb hasától. Csilla persze párja egészégéért is aggódik, de az sem mellékes számára, hogyan mutat mellette.
 

hbs(400x300)

„Ez természetesen esztétikai kérdés is, ő is szereti, ha csinos vagyok és jó rám nézni. Zsoltira pedig most inkább vicces ránézni. Nem szeretném, ha Zsolti éhezne, vagy éppen halálra hajszolná magát a sporttal. De valamit muszáj csinálnia, mert engem ez egyre jobban zavar. Az egészséges, tartós fogyásban hiszek, és el fogom nála érni, hogy ne nekem kelljen hajcsárként hajtani őt, ezért hoztam meg ezt a döntést. Míg nem fogy le, nincs szex. Találtam neki gyógynövényt, illetve Szögeczki Ágitól is hallottam, ő tavaly ezzel a módszerrel adott le jó pár kilót. A kóla dió állítólag csodákra képes. Magamon is teszteltem a hatását, rendkívüli módon elveszi az étvágyat! Ha neki jól megy, lehet, hogy én is újra nekikezdek és akkor versenyt fogyhatunk!” – meséli Megyeri Csilla, aki azt is elárulta, szerinte egy párkapcsolatban fontos, hogy őszintén elmondják a felek egymásnak, ha szerintük a párjuknak valamin változtatni kellene.

„Természetesen az ő teste, azt csinál vele, amit akar, de ki szóljon neki, ha én nem? Rajtam kívül még az apukája figyelmeztette arra, hogy vigyázzon a súlyára, ő nagyon odafigyel arra, hogy fitt legyen, rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik. Egy ideje már ő is mondogatta a fiának, hogy ennek nem lesz jó vége” – tette hozzá Csilla.

 

Fotó: Lunga András

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)