Zoltán Erika őszinte vallomása - "Így éltem meg a változókort!"

Soltész Mónika 2018.08.09. Huppsz

Zoltán Erika őszinte vallomása - "Így éltem meg a változókort!"

Zoltán Erika hatalmas változáson ment keresztül. Az énekesnő ugyan mindig is csinos volt, ám a változókorral érkező testi változások zavarták. Ezért döntött az életmódváltás mellett, aminek köszönhetően – még ha nem is ez volt a fő célja vele -, egy év alatt tíz kilótól szabadult meg. Erika őszintén mesélt arról, miképp élte meg a menopauza okozta nehézségeket.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Ma még Magyarországon kényes témának számít a változókor, ám az énekesnő mégis teljes őszinteséggel mesélt erről az időszakáról.

„Nálam a menopauza hosszú ideig elhúzódott. Ilyenkor pedig az ember teste ismét átváltozik, csakúgy, mint amikor menstruálni kezd. Amikor az első hormonváltozás beköszöntött az életemben, attól fogva kellett figyelnem a súlyomra. Előtte az egész család azon aggódott, hogy nem leszek-e beteg a vékonyságom miatt. Emlékeim szerint 2010-ben indult be nálam a változókor, ami mindenkinél máshogy zajlik. Van, akinél csöndben és gyorsan megy le, van, akinek pedig sokáig tart. Én az utóbbi kategóriába tartozom. Ennek hatására pedig külsőre teljesen átváltoztam, nem tudtam sehogy kordában tartani a testem. Különböző szakemberek segítségét kértem, de egyik sem hozott hosszútávon változást és eredményt. Míg végre tavaly eljutottam Bagi Gabi doktornőhöz, aki azóta nagyon jó barátom. Ő volt az, aki óriásit változtatott az életemen, persze ehhez elengedhetetlen volt az önuralmam és fegyelmem. Betartottam azokat az utasításokat, amiket mondott. Ez pedig meghozta a változást, a tejtermékek teljes elhagyásával. Nagyjából két hónap elteltével kezdtem érezni pozitív hatását. Nem volt könnyű, mert mindent át kellett a fejemben rendezni. És amire én nem is gondoltam, míg korábban a térdeimmel, vállammal, ízületeimmel nagyon sok problémám volt, ezek teljesen elmúltak, ráadásul fogyókúrázás nélkül tíz kilót fogytam. Visszanyertem a 20-25 évvel ezelőtti állapotomat, ami megfizethetetlen érték számomra a színpadi életet tekintve. Kaptam egy újabb ajándékot, sokkal jobban érzem magam” – árulta el Erika a Sztár Limonádénak.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)