Áll a bál! Curtis durván leoltotta Jolly-t – A mulatós sztár reagált

Soltész Mónika 2018.06.05. Rivalda

Áll a bál! Curtis durván leoltotta Jolly-t – A mulatós sztár reagált

Újabb botrány van kibontakozóban, mégpedig ezúttal Curtis és Jolly között. A rapper nem fogadta jól a mulatós sztár reakcióját Majkával és Pápai Jocival közösen alkotott Irány Sopron! című nótájára. Curtis az énekest nem kímélve alkotott véleményt. Az AcNews megkereste Jollyt, aki értetlenül áll a rapper kifakadása előtt.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Hogy meddig megy majd a sárdobálás oda-vissza, azt nem lehet tudni, hiszen mindketten más véleményen vannak. Ez pontosan látszódik Curtis véleményén is, melyet Instagram-oldalán fejtett ki.

„Most néztem a VOLT hivatalos oldalán a klipünket és feltűnt egy furcsa dolog... Zoltán Tarcsi alias Jolly nevet a dalunkon… Nem is tudom, hol kezdjem, mert mindig korrekt és tisztelettudó voltam veled és a többi félnótássál szemben, de mindig rá kell jönnöm ,hogy ha fain vagy azt hiszik szemtelenek lehetnek! Na szóval drága Juli! Nem tudom mitől volt ilyen jó kedved vagy miért érezted azt, hogy megléped ezt, de majd ha egyszer írsz saját kútfőből egy fél slágert, akkor talán elfogadom ezt a hozzáállását tőled! Addig fiam nagyon húzd a homlokodra a parókádat, mert csinálok én Julinak a pam pamot a bogyójára!” – írta Curtis.

Lapunk megkereste Jollyt is, ám az énekes nem érti, hogy a rapper miért esett neki, hiszen mint mondja, soha nem volt konfliktus kettőjük között, sőt úgy gondolja, eddig jó kapcsolatban álltak.

„Nem nagyon szeretnék ezzel foglalkozni, nem gondolom, hogy lenne hírértéke. Én tisztelem Curtist, csakúgy, mint a munkásságát, és eddig úgy éreztem, ő is az enyémet. Úgy gondolom, jóban voltunk. Én nem bántottam őket egy szóval sem. Ha valaki viccesnek tart egy produkciót, és egy vicces fejet ír véleményként, nem tudom, miért kell ezt ennyire komolyan venni. Sajnálom, ha ő ezt így gondolja. Nincs miért magyarázkodnom. Nem gondolom, hogy ezzel bárkit is megbántottam volna. Mint ahogy azt sem értem, hogy miért pont engem támadnak” - zárta a beszélgetést Jolly az AcNews kérdésére.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)