Amerikai kalandok! Fodor Zsóka elbukta a pénzét Las Vegasban, ráadásul Schmuck Andor is eláztatta

2018.07.26. Rivalda

Amerikai kalandok! Fodor Zsóka elbukta a pénzét Las Vegasban, ráadásul Schmuck Andor is eláztatta

Közösen pihent Los Angelesben ás Las Vegas-ban Fodor Zsóka és Schmuck Andor. A színésznő fogadott fiaként tekint a politikusból lett közéleti személyiségre, ezért természetesnek veszik, hogy együtt keresik a kalandokat. Még egy kaszinóba is elmentek, ahol Magdi anyus egykori megformálója az utolsó centig elveszítette a ruletten feltett pénzét.


hbs(400x300)

Fodor Zsókát még Amerikában is mindenhol felismerik. Tekintettel arra, hogy a Barátok köztből már tíz éve kiírták a saját kérésére, ez bizony nem kis dolog. Úgy tűnik, Magdi anyus nem csak élt, hanem él és élni is fog.
„Éppen Los Angeles-ben jártunk a csillagok sétányán, amikor egy pár szembejött velünk. Az egyik megjegyezte, hogy „nézd, a hölgy tök olyan, mint Magdi anyus, csak sokkal fiatalabb! Zsóka ezután odament hozzájuk bemutatkozni! Természetesen közös képek is készültek” – mesélte Andor, és hozzátette, hogy az Universal Stúdióban is érdekes élményben volt részük.
„A múzeum egyik látványossága Marilyn Monroe életnagyságú szobra, amivel még fényképezkedni is lehet. Egy ott álló hölgy meghallotta, hogy magyarul beszélünk, és elmondta, hogy néhány hete járt az országunkban. Még néhány szót is megtanult a nyelvünkön” – emlékezett vissza a politikus, aki egy cseppet sem volt féltékeny, hogy mindenhol Zsókát ismerték fel.
„Ez így a természetes! A szállodában is találkoztunk egy házaspárral. Amikor a férj kiszúrta Anyust, szó szerint átesett a bőröndjén, hogy a közelünkbe férjen. Néhányan persze engem is felismertek, de inkább róla mesélek” – nevetett Schmuck, akiben a kiruccanás alatt fel sem merült, hogy Amerikában kezdjen új életet.
„Los Angeles-t egy akkora autópálya szeli ketté, amin nyolc óra alatt lehet csak végigmenni. Elképesztő méretek uralkodnak arrafelé. Mások a viszonyok, mint itthon. Ott minden van, és mindennek az ellenkezője. Úgy éreztem magamat, mint egy ufó” – magyarázta Schmuck Andor.
„Kint 11 dollár a szokványos órabér, miközben 1700 dollár alatt nem lehet egy normális lakást kibérelni. Sokkal nehezebb a megélhetés. Sok kint élő emberrel találkoztunk” – mondta a közéleti személyiség, aki még egy vidámparkba és egy kaszinóba is elkísérte fogadott anyját.
„Legalább negyven percet kellett várnunk, hogy az egyik játéknál sorra kerüljünk. Az egy csónak, ami felemelkedik jó magasra, majd egy szabadesést követően vízben landol, amitől mindenki csuromvizes lesz. Én előzékenyen felajánlottam Zsókának, hogy kint vigyázok a táskájára, így végül egyedül ült fel” – vallotta be a politikus, majd rátért az újabb kalandra.


„Arrafelé minden szállodában van kaszinó. Természetesen mi is megnéztünk egyet, ahol Anyus egy barátja kérésére feltett öt dollárt a 13-ra a ruletten. Sajnos elbukta” – fejezte be az élménybeszámolót Schmuck Andor, és megjegyezte, most arra készül, hogy régi adósságát törlesztve leutazzon a Balatonra, hogy meglátogassa Zsókát a mobilházában.


További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)