Aurelio: „A Való Világ nélkül már halott lennék!”

2018.07.10. Rivalda

Aurelio: „A Való Világ nélkül már halott lennék!”

Indul a Való Világ 9! Van, aki a pokolba kívánja azt, aki ezt a döntést meghozta, ám mások tűkön ülve várják a műsor rajtolását. Aurelio szerint a hír nagyszerű, mert a VV sokaknak esélyt jelent arra, hogy rendezze az életét.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Kétségtelen tény, hogy nem mindenkiből lesz szupersztár, aki a Való Világba bekerül. Az eddigi csaknem 100 játékos többségének a puszta létezésére sem emlékszik a nagyérdemű, de persze olyanok is jócskán akadnak, akiknek nemcsak az emlékük maradandó, hanem a villából való kiköltözésük óta is folyamatosan reflektorfényben vannak. Igaz, az első széria óta eltelt 15 év nem bizonyult elegendő időnek ahhoz, hogy a meztelen jetikénmt rohangáló, majd a villába vendégként beköltöző Maya Gold pornószínésznőnél hiába próbálkozó Okit kitörölje a fejünkből, ám a játékos karrierje a széria befejezésével véget is ért. Hiába próbálkozott énekléssel, hiába vette fejébe, hogy egy kenuval eljut a magyar parlementtől a Fekete-tengerig, még a bulvárlapok szerkesztőinek ingerküszöbét is alig-alig volt képes átugrani.
Aurelio viszont maximálisan elégedett azzal, amit a Való Világ-béli szereplésével elért. Egyáltalán nem tagadja, hogy minden jót a műsornak köszönhet az életében. Hogy mit tanácsol annak, aki jelentkezni szeretne az új szériába?
„Jól gondolja meg, mert nem olyan egyszerű négy hónapot eltölteni a villában, mint azt az ember gondolná. Lelkileg megviseli az embert, mert sok ez az idő. Igaz, sok a nyeremény is” – tette hozzá huncut mosollyal.
„Mindenkinek azt javaslom, hogy ne taktikázzon, mert az egy idő után úgyis felborul. Viselkedjen pontosan úgy, mint a civil életben, mert csakis az tudja megnyerni a játékot, aki önmagát adja. A játék végén pedig vagy tunya lesz az ember, vagy egy k*b*szott nagy király. Én természetesen az utóbbi kategóriába tartozom” – jelentette ki a ma már alkalmi műsorvezetőként is tevékenykedő valóságshow-hős. Az AcNews természetesen nem érte be ennyivel. A kérdésre, hogy megbánt-e valamit a villabéli életéből, habozás nélkül válaszolt:
„Csak azt sajnálom, hogy nem fektettem le az összes nőt! Ezen kívül nincs semmi, ami miatt ma szégyenkeznék, pedig orbitálisan nagy f*szságokat csináltam. Gyakran polgárpukkasztó módon viselkedtem, de akkor olyan ember voltam. Az ember nyilván változik, így már én is egy kicsit másmilyen vagyok, mint majdnem öt évvel ezelőtt. Ma már sok mindent másképpen csinálnék. Nem biztos, hogy ma is helikoptereznék a nemi szervemmel” – szögezte le Aurelio, aki belegondolni sem mer, mi lenne ma vele a Való Világ nélkül.
„A villa volt az utolsó reményem, hogy kezdjek valamit az életemmel. Bíztam benne, hogy ismert leszek és valaki felfigyel rám. Azt vallom, hogy nincs lehetetlen és mindig van kiút. Nem titok, hogy a villában szoktam le a könnyűdrogokról. A játék előtt keményen züllött életet éltem. Tudtam, ha a Való Világot nem nyerem meg, a kinti életem gyakorlatilag megszűnik létezni. Tele voltam adóssággal és szerencsejáték-függő voltam. Ha a szüleimtől kaptam egy kis pénzt, azt azonnal elvertem a kaszinóban. Az életem a műsornak köszönhetően annyira megváltozott, hogy nincsenek rá szavak. Most is felkelek az azóta is fenntartott nyereménylakásomban, és boldogan kinézek az ablakon. Könnyen lehet, hogy a VV nélkül már halott lennék, de az biztos, hogy nem lenne hol aludnom” – fogalmazott a játékos.
„A műsor óta kétszer vezettem a BeleValót, fogadócégem lett, és egyre jobban élek. Jól jártam és az életem végéig büszke leszek rá, hogy ezt a műsort megnyertem.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)