Botrány! Újra balhézik a sztárpár – Jolly durván kitálalt!

2018.05.30. Rivalda

Botrány! Újra balhézik a sztárpár – Jolly durván kitálalt!

Nehéz időket él meg Jolly és Suzy. Az énekes szerint a feleségének nincs joga ahhoz, hogy a munkájukat bekoszolja, az énekesnő pedig egy vita után tegnap éjjel kiírta a Facebookra, hogy a közös munka véget ért.Nehéz időket él meg Jolly és Suzy. Az énekes szerint a feleségének nincs joga ahhoz, hogy a munkájukat bekoszolja, az énekesnő pedig egy vita után tegnap éjjel kiírta a Facebookra, hogy a közös munka véget ért.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Értesítek minden kedves rajongónkat, hogy a Suzy Jolly produkció a mai naptól megszűnt. Jolly egyedül folytatja a pályafutását” – írta ki a Facebookon az énekesnő. A poszt csupán néhány óráig volt elérhető, de ennyi idő is elég volt arra, hogy a formáció hívei pánikszerűen kezdjenek szinte könyörögni a két énekesnek, hogy mielőbb béküljön ki, hiszen a kettősük nélkül egy kitölthetetlen űr keletkezik a hazai zenei palettán. Persze a rajongókat az a kérdés is foglalkoztatja, hogy mi a helyzet az utóbbi hónapokban egy-két válságot már megélt házaspár között. Mint arról az AcNews is beszámolt, az énekesnő a közelmúltban azzal haragította magára a férjét, hogy egy Budapesten koncertező világsztár fellépésén rajongóként viselkedett.
Jollyt ma reggel értük el telefonon. A beszélgetést egy tömören megfogalmazott kérdéssel indítottuk: mi történt?
„Hallottam valamit, de én nem veszem ezeket a butaságokat komolyan. A magánéletemről nem szeretnék beszélni, de annyi biztos, hogy minden családban vannak összeveszések. Van, aki jól kezeli ezeket, és van, aki túldramatizálja. Nem is értem, hogy miért ír ki ilyeneket a Facebookra. Ha ő ezt helyesnek gondolja, azt nagyon sajnálom. Az nem tartozik a nyilvánosságra, hogy neki sokszor elborul az agya, és most éppen másmilyen idegállapotban van” – fogalmazott az énekes és hozzátette: rengeteg lekötött fellépésük van, ezért Suzy meg sem teheti, hogy nem jelenik meg a kiírt időpontokban az adott helyszíneken.
„Ha valakinek problémája van a családi életében, azt nem a közösségi médiában kell kitárgyalni. Ha nem akar jönni fellépni, nem tudok mit csinálni. Saját magától veszi el a pénzt, és önmagát teszi hiteltelenné. Ahhoz egyébként nincs joga, hogy egy olyan produkciót, amibe ő csak belekerült, megpróbáljon bekoszolni. Suzy ugyanis háttértáncosként kezdte mögöttem. Szerintem érdemes tőle megkérdezni, hogy miért ír ki butaságokat az interneten. Mindenesetre arról nem tudok, hogy válni készülnénk” - fejezte be Jolly.
Suzy nem aludhatott az éjszaka túl sokat. A telefont álmosan vette fel.
„Régóta beszéltünk már arról Zolival, hogy több időt szeretnék a gyermekemmel tölteni. Most jön a nyár, és a kislányunk hamarosan iskolába megy” – foglalta össze gondolatait az énekesnő, de további kérdésekre nem kívánt válaszolni.


 

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)