Brutális műsort forgat Majka és Tilla Máltán

AC News 2018.08.30. Rivalda

Brutális műsort forgat Majka és Tilla Máltán

Majka és Tilla Máltára utazott. Azt azonban nem árulták el, hogy mi a „kirándulásuk” oka, ám az AcNews megtudta, egy eddig Magyarországon nem látott műsort forgatnak a szigetországban, mely ősszel kerül képernyőre. Egy biztos, izgalomban nem lesz hiány.

 

hbs(400x300)

Majka és Tilla közösségi oldalán osztott meg árulkodó fotót, miszerint jelenleg Máltán tartózkodnak. Lapunk utánajárt, mi lehet az apropója a két műsorvezető utazásának. Így megkerestük a TV2-t, ahol azt a választ kaptuk, egyelőre részleteket nem árulhatnak el, de időben tájékoztatást adnak mindenről. Mégis akadt valaki, aki néhány részletet megosztott lapunkkal.

„Már javában zajlanak a munkálatok, egy nagy stáb dolgozik kint Máltán Majkáékkal. Szinte a nap 24 órájában dolgoznak, így pihenésre nem nagyon marad idejük. Az előkészületek hónapokkal ezelőtt elkezdődtek, ugyanis a műsor igen nagyszabású lesz. Úgy tudom, hetekig, legalább szeptember végéig zajlanak majd a forgatások, de az első részek hamarosan láthatóak lesznek a TV2-n” – súgta meg lapunknak a csatorna egy neve elhallgatását kérő munkatársa.

A hírek szerint a nagyszabású reality a The Bravest című skandináv formátum hazai kiadása lesz, ami kicsit Surviror, kicsit Rettegés foka, kicsit meg Big Brother, de picit Nyerő párost és Celeb vagyok...-ot is tartalmaz. A comment:com korábban azt írta, azért esett a Földközi-tenger középső részére a választás a forgatások helyszínéül, mert szükséges volt egy gyártóbázis és ott pont van, hiszen a dán verziót is itt készítették.

Majka és Tilla már be is jelentkezett a helyszínről egy live videóval, de részleteket még ők sem árultak el.

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)