Dancs Annamari: Az idei nyárnak már újra tudtam örülni!

Soltész Mónika 2018.09.12. Rivalda

Dancs Annamari: Az idei nyárnak már újra tudtam örülni!

Dancs Annamari másfél évvel ezelőtt adott életet kisfiának. Az élet úgy hozta, hogy hamar egyedülálló szülővé vált, de anyaként és a munkában is megállja a helyét. Mostanra megtanulta kezelni magánéletének gyökeres változását, mindezt pedig imádott gyermekéért, Ádámért tette.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Az elmúlt időszak olyan fordulópontokat hozott az életembe, amiket villámgyorsan át kellett vészelni, túltenni magam rajta, máskülönben talán nem tudtam volna ugyanolyan szeretettel és odafigyeléssel törődni a kisfiammal, ahogy ő azt minden körülmények között megérdemli” – kezdte lapunknak az egyedülálló szülővé lett fiatal édesanya.

„Szerencsére kemény anyagból gyúrtak, jól tudtam venni az akadályokat. Az idei nyárnak már újra tudtam örülni, minden szépségét képes voltam meglátni, élvezni és ebben a kisfiamnak óriási szerep jutott, ő minden percben beragyogja az életemet! Barátainkhoz jártunk át a kánikulai napokon medencézni, és mint kiderült, Ádám imádja a vizet. Csak nagy könyörgések árán lehetett kihozni, de ő még ezzel is csak örömet tudott nekem okozni” – tette hozzá az Operettszínház művésze, akinek a nyár nagy része többnyire munkával telt.

„Semmi problémám sincs ezzel, én mindig boldog vagyok, ha van feladatom. A kisfiam alig másfél éve született, ehhez képest mégis gyönyörű munkákat bíznak rám folyamatosan, úgy a színházam, mint a külsős felkérők. Az idei nyarammal is elégedett lehetek: a Chicagói hercegnő című darabbal bejártuk a fél országot, augusztus végén még Marosvásárhelyre is eljutottunk vele. Büszke vagyok, hogy az idei Budavári Palotakoncerten is felléphettem, önálló koncertjeim is voltak mindenfelé. Júniusban Angliában énekeltem egy fesztiválon, utána Trieszt felé vettem az irányt, ott a Csárdáskirálynővel léptünk közönség elé. Júliusban szentpétervári gálán operettszínházas kollégáimmal képviselhettem Magyarországot. Utazásaim alatt – ahogy szinte mindig – az édesanyám vigyázott a kisfiamra, hála Istennek az ő és két barátnőm segítségére bizton számíthatok. Angliába magammal vittem Ádámot, utólag is örülök a döntésemnek! Izgultam, hogyan viseli majd a repülőutat, az idegen környezetet, ám az én kicsi fiam remekül viselkedett, imádta az egész utazást. Úgy tűnik, gyorsan képes alkalmazkodni egy-egy adott helyzethez, strapabíró, vagány kisfiú, nagyon hálás is vagyok emiatt neki” – mondta a fiatal színésznő.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)