Döbbenetes! Terry Black előre megrendelte a temetését – Édesanyját is viszi magával

Soltész Mónika 2018.06.07. Rivalda

Döbbenetes! Terry Black előre megrendelte a temetését – Édesanyját is viszi magával

Rácz Károly, azaz Terry Black öt éve él Németországban. Ügyei időnként hazahívják, ám legutolsó látogatása egyik apropója egy igen komoly esemény volt, ugyanis temetését jött elintézni Magyarországra. Ennek okairól, és a majdani szertartás részleteiről az AcNews-nak mesélt elsőként.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Terry Black az utóbbi években sokat küszködött az egészségével. Talán ez is közrejátszott a döntésében, miszerint már most gondoskodott a temetéséről. Nemrég Budapesten járt, és szerződött a Fiumei úti Sírkerttel.

„Voltam a Mező Imre úti temetőben, nem titok, hogy megvettem magamnak a helyet, ahova vízsugárral majd szétszórják a hamvaimat, ha eljön az ideje. Nem tehetem meg a gyerekeimmel, hogy ők temettessenek el, hiszen manapság ez már egy igen komoly összeg” – kezdte lapunknak Terry, aki úgy véli, minden élő embernek hasonlóképpen kellene cselekednie.

„Ha nem lennének gyerekeim, én ezt akkor is megtettem volna. Úgy gondolom, hogy engem ne az állam temettessen el, ne okozzak senkinek majd gondot. Így is, ha netán kint és nem itthon következik majd be a vég, akkor éppen elég lesz hazahozatni engem” – mondta őszintén Rácz, akit most, ebben a komoly témában sem hagyott el a humora.

„Voltam a Farkasréti temetőben is, elmondtam, hogy hol szeretnék sírhelyet, majd mondták, hogy a következő harminc évben azon a részen nem lesz ürítés” - tette hozzá Rácz Károly, aki nagyon őszinte kapcsolatot ápol a már 17 éves Danival és a 13 éves Fannikával, így ezt a döntését sem titkolta előttük.

„A gyerekeknek is elmondtam, nem titok, pláne azért, ha velem történne hirtelen valami, és azt sem tudnák szerencsétlenek, hogy hirtelen mit tegyenek. Egyedülálló szülőnek kutya kötelessége ezt így csinálnia” – mondta, majd részletesen beszámolt a majdani temetésről.

„Nem sírhelyet vásároltam, hanem vízzel szépen majd szétszórnak. Nagyon tiszta dolognak tartom, hiszen elhamvasztanak, és szépen vízsugárral elmegy az ember. Ráadásul mindig temetnek valakit, így rendszeresen található friss virág a helyen. Gyerekként annyit jártam a Mező Imre úti temetőbe gesztenyét szedni, nekem már olyan, mintha haza járnék, vagy ha a Városligetben sétálnék” – mondta Terry.

„Nekem anyu urnája otthon van a lakásban. Így most arról is gondoskodnom kellett, hogy vigyem majd magammal. Ez plusz költségekkel jár, de nyilván nem várhatom el Fannitól és Danitól, hogy az urnáját magukkal tovább vigyék. Egyébként két személyes, direkt így kértük anno, hogy én is beleférjek” – zárta a beszélgetés az előadóművész.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)