Egy éve hunyt el Aradszky László – Özvegye, Éva: Egyre nehezebb!

Soltész Mónika 2018.10.08. Rivalda

Egy éve hunyt el Aradszky László – Özvegye, Éva: Egyre nehezebb!

„Nem vagyok jól” – kezdi Aradszky László özvegye, aki pontosan egy évvel ezelőtt veszítette el tragikus hirtelenséggel szeretett férjét. Évának mindennap nehéz azóta, de mint mondja: próbál talpon maradni és örülni unokáinak. A mai nap azonban különös kegyetlen és fájó emlékeket ébreszt az egész családban.
 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Aradszky Lászlóhoz tavaly, október 8-án, este fél tíz körül riasztották a mentőket, akik sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Október 28-án százak kísérték utolsó útjára a legendás énekest, akit családja a mai napig gyászol.

Különösen nehéz a mai nap Aradszky Évának, hiszen ez az első évforduló, ami leginkább felidézi mély fájdalmát. Ráadásul az sem könnyítette meg helyzetét, hogy szeptember második felében lett volna férje 84. születésnapja. Aradszky László a Szenes Iván Emlékkoncertről is nagyon hiányzott minden rajongójának, ahol özvegye és két unokája képviselték. A gyerekek tehetségüket is megmutatták és nagypapájuk sikerdalait is elénekelték.

„Nem vagyok jól, csak telnek a napok egymás után. Egyre nehezebb, de amikor egy ilyen nagyszerű élmény ér, mint az Emlékkoncerten, akkor az lelkileg egy kicsit feltölt. Ebből kell most gazdálkodni egy ideig, hiszen nehéz napok jönnek. Szeptember 20-án lesz Laci születésnapja, majd pedig október 8-a, amikor elment. Az ember próbál talpon maradni, és merítkezni a két gyönyörű és tehetséges unokámból” – árulta el korábban lapunknak Éva, aki ma már csak szűkszavúan kívánt nyilatkozni.

„Nehéz a mai nap, most nem tudok beszélni, mert épp indulok Lacihoz” – mondta az özvegy megtörten.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)