Feladta a harcot Orbán Józsi – „Hajnalban örökre elaludt”

Soltész Mónika 2018.07.30. Rivalda

Feladta a harcot Orbán Józsi – „Hajnalban örökre elaludt”

Orbán Józsi ma hajnal öt órakor, örökre lehunyta a szemét. Barátai mindvégig bíztak a felépülésében, ám a 100 Folk Celsius zenésze feladta a harcot a gyilkos kórral szemben. Benkő Balázs, aki mindvégig támogatta Józsit a felépülésében, szomorúan osztotta meg a hírt az AcNews-al.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Orbán Józsi kemény harcot vívott, rosszindulatú tüdődaganatával igyekezett megküzdeni. Néhány héttel ezelőtt annyira legyengült, hogy barátai úgy látták jobbnak, ha orvosi segítséget kérnek a zenész felépüléséhez, aki szinte teljesen feladta a harcot, nem evett, és mély depresszióba esett. Ugyan pár nap múlva hazaengedték a kórházból, de ismét bekerült, ahol végleg feladta a küzdelmet, és ma hajnalban örökre lehunyta a szemét. Barátja, Benkő Balázs is megtört a hír hallatán.

„Megbeszéltük a barátokkal, egyelőre nem szeretnék sok mindent mondani. Most fogok találkozni Littvay Imrével, a zenekar vezetőjével a kórházban, és majd összeszedjük a gondolatainkat, és délutánra már többet tudok mondani, hogy milyen irányt választunk ebben. A Szent István Kórházban ötkor még nyugodtan aludt, majd hajnalban örökre lehunyta a szemét” – mondta lapunknak Benkő Balázs.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)