Fodor Zsóka: Hiányzik a Barátok közt!

Soltész Mónika 2018.09.13. Rivalda

Fodor Zsóka: Hiányzik a Barátok közt!

Fodor Zsóka nyara mozgalmasan telt. Régi álma valósult meg, ugyanis barátjának, Schmuck Andornak köszönhetően Amerikában tölthetett kilenc csodálatos napot. A magyar tenger sem maradhat ki a színésznő életéből, így a Balatonon is eltöltött néhány napot, de emellett munkából is akadt bőven. Zsóka az AcNews-nak mesélt a Barátok közt-be való visszatéréséről, illetve azt is elárulta, hiányzik az a fajta rendszeresség az életéből, amit a sorozat adott számára. Azóta pedig nem csak az élete változott meg, hanem picit a súlya is.
 

hbs(400x300)

„Nagyon jó nyár van mögöttem. Ugyan akadt bőven munka is benne, de óriási élményben volt részben, ugyanis Schmuck Andorral voltam Los Angelesben és Las Vegasban. Nagyon régóta készültem rá, mert a Keleti Parton már voltam nagyjából tizenöt évvel ezelőtt, és nagyon kíváncsi voltam a nyugati részre is. Andornak köszönhetően, aki mindent elintézett, kilenc csodálatos napot tölthettem ott. Rengeteg show-t láttunk, csodálatosak a szállodák, de sajnos a Grand Canyont nem tudtam megnézni, mert nemzetbiztonsági okból le volt zárva, helyette Hoover-gátat láthattam” – kezdte lapunknak Fodor Zsóka, aki azt is elmesélte, milyen feladatok várnak rá a jövőben.

„A Balatonon is voltam, előadásaim is akadtak, az Örömlányok végnapjai című darabot játszottam Szarvason és Békéscsabán is, emellett a My Fair Lady-ben is szerepelek, és úgy néz ki, a következő szezonban játszhatom a Nem élhetek muzsikaszó nélkül című előadásban is Békéscsabán” – mesélte Zsóka, aki elégedett az életével.

„Az az igazság, hogy én borzasztóan kényelmesen élek. Most nem nagyon vállaltam más munkát, mert ami jelenleg van, az pontosan elég ahhoz, hogy jól érezzem magam” – árulta el a színésznő, aki hamarosan újra feltűnik az RTL Klub népszerű sorozatában.

„Húsz éves lesz október 26-27-én a Barátok közt, és két napra – sok más kollégával együtt – én is feltűnök. Aki kíváncsi rá, láthatja, hogy miképpen leszek utoljára Magdi anyus. Tíz éve hagytam el a sorozatot, de nagyon jó volt visszamenni. Ami miatt pedig boldogan vállaltam, mert rendkívül hiányzik az életemből az a fajta rendszeresség, amit megszoktam ott a tizenegy év alatt. Hiányzik a napi tanulás is, ugyanis én ott minden hétvégén az egész heti anyagot megtanultam, felkészültem mentem. Ezért nagyon hálásak voltak az operatőrök, rendezők, kellékesek, mert nem kellett miattam sosem ismételni. Viszont a kollégák nem voltak ennyire boldogok, mert egyfajta srtéberségnek fogták fel. A színházi ember ugye megszokta, hogy felkészül” – mondta a színésznő, aki azt is megosztotta lapunkkal, hogy bizony az elmúlt évek alatt egy picit megnövekedett a súlya is.

„A Barátok köztös éveim alatt sosem változott a súlyom, de bizony azóta tíz kilót híztam. Szerencsére ez nem fog látszani a visszatérésem alkalmával sem. Azt mondják, hogy bizonyos kor után minden évben egy kiló felkúszik az emberre. Nekem soha nem kellett erre figyelnem, és nem is tettem. Nem jellemző rám, hogy tornászom, inkább helyette nagyokat sétálok. A sorozat egy rendszerbe foglalta az életemet, ami most egy kicsit a kényelmesség és a nyugalom szempontjából másabb. Ma már csak akkor játszom és azt vállalom el - ami nagyon nagy kegy a Jóistentől -, ami tetszik, amiben úgy érzem, hogy sikerem lesz. Ha pedig nem ezt érzem, csak a pénzért nem vállalom, és ezt meg is tehetem. Nyugalmasan, boldogan élek, csak egészségem legyen, a többit majd én elintézem” – mondta nevetve Fodor Zsóka.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)