Házasságra készül Peter Srámek? - „A barátnőmmel el tudnám képzelni az életemet”

Soltész Mónika 2018.10.10. Rivalda

Házasságra készül Peter Srámek? - „A barátnőmmel el tudnám képzelni az életemet”

Peter Srámeket öt évvel ezelőtt ismerte meg az ország. A szlovák származású fiatal tehetség élete azóta óriási fordulatot vett, hiszen nem csak sikert sikerre halmoz, hanem ma már a Zenebutik csatornán saját műsort is vezet. Ritkán enged betekintést a magánéletébe, ám most őszintén mesélt terveiről, sőt elárulta családalapítási terveit is.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Közel fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és igyekszem a szabadidőmben minél több időt vele tölteni. Szeretjük és kiegészítjük egymást. Nemrég voltunk egy borfesztiválon közösen, ahol ezúttal nem fellépőként vettem részt, hanem pusztán a jó időtöltés miatt, néha ez is kell” – tette hozzá mosolyogva Peter, akinek komoly elképzelései vannak a családalapítást illetően is.

„Nehéz egy pontos időt erre megmondani, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz a jövő. Jelenleg nem az a legfontosabb, hogy családom legyen, mert sokkal jobban vágyom arra, hogy megteremtsem ehhez a megfelelő egzisztenciát, a biztonságot. Először legyen egy házam, egy biztos hátterem, ahova már születhet egy gyermek is. Tudatosan építem az életem, családcentrikus vagyok, és a barátnőmmel el tudnám képzelni az életemet. Ennek ellenére sosem tudhatjuk, mi vár ránk. Imádom a gyerekeket, de ehhez még meg kell alapozni a hátteret, de készen állok, ha úgy hozza a sors” – mondta őszintén a Rising Star tehetségkutató sztárja, aki rendkívül megszerette a magyarországi életet, még ha családja nem is tartott vele.

„Édesanyám, ahogy tud, gyakran meglátogat egy-két napra. Persze ez nem minden héten tud összejönni. Így előfordul, hogy én látogatok haza Szlovákiába, hiszen ott van az egész családom, a szüleim és az öcsém. Mindig is jó volt a kapcsolatunk, és ez a mai napig nem is változott. Ma már Magyarországot tekintem az otthonomnak, és őszintén szólva, nem is tervezek visszamenni a szülőhazámba. Itt nagyon jól érzem magam, szeretnek az emberek" – mesélte Peter, aki ma már saját műsorral is büszkélkedhet.

„Óriási lehetőséget kínált a Zenebutik csatorna. Saját műsort kaptam, amire nagyon büszke vagyok, ugyanis a legnézettebb műsor lett. A Dobban a szív címet viseli, és minden pénteken 21.00 órakor látható, illetve vasárnap 13.00 órakor ismétlik” – mondta lapunknak boldogan Peter.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)