Hoppá! Zámbó Krisztiánt anyaszült meztelenül kapták lencsevégre

Soltész Mónika 2018.09.26. Rivalda

Hoppá! Zámbó Krisztiánt anyaszült meztelenül kapták lencsevégre

Zámbó Krisztián most egész biztosan sokaknál kiverte a biztosítékot. Az énekes közösségi oldalán posztolt egy meztelen fotót, miközben egy szoláriumgépet takarít. Az AcNews-nak elárulta, szerelmének esett áldozatául, aki titokban készítette a női rajongók legnagyobb örömére a fotót. Krisztián azt is megosztotta lapunkkal, hányadán áll jelenleg a kapcsolata Zsuzsival, akivel már nyolc éve alkotnak egy párt.

cba bejegyzeseknél(200x300)

„Zsuzsiról egy dögös fotót találtam, és úgy gondoltam, egy poénnal én is hozzájárulok a poszthoz, így került fel a közösségi oldalamra a szolitakarítós képem. Egyébként mielőtt bárki találgatna, a szerelmem készítette” – kezdte Krisztián lapunknak, aki a részletekről is beszámolt.

„Zsuzsi a mellettem lévő szoláriumban volt, és úgy fotózott le, hogy én azt észre sem vettem, éppen, amikor takarítom a gépet. Nem vagyok az a típusú férfi, aki véka alá rejti a dolgokat. Szeretem a poénokat, így ezt is annak szántam. Nem vagyok szégyellős típus, de úgy hiszem, ez még éppen határeset, hiszen ha egy férfinak oldalt egy picit látni a fenekéből, az nem olyan nagy dolog. Nagyjából a Terminátorból is ennyi látszódik. Azt gondolom, az Instagramon ettől sokkal-sokkal durvább fotókat láthatunk naponta. Szeretek marháskodni, nem lehet túl komolyan venni az életet” – árulta el az énekes, aki már – kisebb-nagyobb megszakításokkal nyolc éve alkot egy pár barátnőjével.

„Jól megvagyunk, de semmiben nem értünk egyet, talán ezért is vagyunk még mindig együtt. Persze köztünk is volt fasírt, de rengeteg sztárpárt éltünk már túl. Fontos kihangsúlyoznom, sosem egy harmadik ember miatt váltak szét útjaink. Mégis mindig visszataláltunk egymáshoz. Jól érezzük magunkat együtt, rengeteget tudunk nevetni, hogy visszautaljak a fotóra is, hiszen ezek a poénok hozzátartoznak a mindennapjainkhoz. Jövünk-megyünk állandóan, rengeteg emlék fűz össze minket. Ő sósan szereti a levest, én nem. A bolognait én paradicsomosabban szeretem, ő pedig kicsit zsírosabban. Néha belekóstolok abba, amit ő szeret, vagy pedig Zsuzsi abba, amit én szeretek. Lehet, hogy furcsán hangzik, és a mi kapcsolatunk kicsit szokatlan mások számára, de működik, megvan a harmónia is. Hogy ebből a kombóból milyen gyerekünk lesz, ha majd netán születik gyermekünk, azt egyelőre nem tudom elképzelni” – tette hozzá nevetve az énekes.

 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)