Horváth Éva: Kristófka másfél éves és még mindig cicizik

AC News 2018.11.05. Rivalda

Horváth Éva: Kristófka másfél éves és még mindig cicizik

Próbáról forgatásra, forgatásról pedig próbára rohan a Csak show és más semmi versenyzője. A műsor indulása óta Horváth Éva legtöbb idejét a TV2 stúdiójában tölti, ilyenkor legnagyobb segítségére párja van.

 

 

hbs(400x300)

A Csak show és más semmi versenyzői egész héten arra készülnek, hogy a péntek esti adásra minden tökéletes legyen, a fárasztó próbák mellett a másik legnagyobb nehézséget a család hiánya jelenti a családos művészek számára.

"Pénteken van a leghosszabb napunk, mert akkor reggeltől estig bent vagyunk a TV2-ben. Ilyenkor Kristófka jön be hozzám az apukájával, máshogy nem is tudnánk megoldani" – nyilatkozta az AcNewsnak a modell-műsorvezető, majd azt is elmondta, miért van arra szükség, hogy minden nap találkozzanak még lefekvés előtt.

"Kristóf másfél éves és még cicizik. Múltkor is bementünk az étterembe és elkezdett levetkőztetni, hogy már pedig neki most nem a sült krumpli kell" – mesélte mosolyogva Éva, aki hozzátette ő már nem bánná, ha lassan abbamaradna a szoptatás.

"Valószínűleg ez azért is van, mert annyira szoros köztünk a kapcsolat, igazi anya-fia szerelem van köztünk. Én imádom, hogy ez a kötelék van kettőnk között, de egyáltalán nem baj, hogy a műsor miatt picit többet van az apukájával" – tette hozzá a modell-műsorvezető.

"Egyébként most, hogy a napokban betöltötte a másfél évet, megint egy ugrásszerűt nőtt. Már mindent megért, borzasztó makacs és akaratos, azon gondolkodtunk az apukájával, hogy kire ütött, de még nem jutottunk dűlőre. Úgyhogy megvan vele a feladatunk, de egy irtó cuki gyerek, nagyon szerencsések vagyunk, hogy mi lehetünk a szülei" – mondta el.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)