Horváth Tamás - Itt a siker első gyümölcse! Végre összejött az álomautó

Soltész Mónika 2018.07.11. Rivalda

Horváth Tamás - Itt a siker első gyümölcse! Végre összejött az álomautó

Horváth Tamás nemrég tért haza törökországi nyaralásából családjával. Most pedig élete egy újabb mérföldkőhöz érkezett. A sok munka, kitartás és alázat beérett, hiszen a minap élete első új autóját megvásárolta. Talán a sors kissé most kárpótolja őt, hiszen rendkívül nehéz gyermekkora volt, melyekről az AcNews-nak őszintén mesélt.

hbs(400x300)

„Ismét fantasztikus nyaraláson vagyunk túl. Mindig megállok egy hétre a nyár kellős közepén. Gyakran megkérdezik a zenésztársaim tőlem, hogy merem megtenni, amikor a legjobban dübörög a szezon, mégis nemet mondok erre az időszakra a felkérésekre. Egyszerű a válasz, hiszen a családban Dávidkának ilyenkor nyári szünete van, és megérdemli, hogy ha még csak egy hetet is, de a családdal tölthessen. Ilyenkor ő kapja a legtöbb figyelmet, számunkra ez nagyon fontos. Úgy gondolom, nem mindig, mindent, mindenáron kell vállalni. Másképp működöm, hiszen számomra az első a család, inkább legyen kevesebb bevételem, nem vagyok az a típus, aki a nyereség miatt lemond egy ilyen fontos családi eseményről. Törekszem arra, hogy életem végéig ehhez tartsam magam” – kezdte lapunknak Tomi, aki a nyaralása alatt rengeteg élménnyel gazdagodott.

„Törökországban voltunk, és ezúttal is rendszeresen néztek helyinek. Többször is előfordult, hogy egy szuvenír boltam tőlem kérdezték meg az árakat. De Olaszországban is megesett már, hogy olasznak néztek. Nagyon szórakoztató számomra” – mondta nevetve az énekes, aki ezúttal maximálisan a pihenésre koncentrált.

„Rengeteget pihentünk, és míg máskor sokat jövünk-megyünk, ezúttal nem kalandoztunk, nem túráztunk. Szerettük volna kipihenni az elmúlt kemény hónapokat. Sajnos egy hét nem elegendő a teljes regenerálódásra, ráadásul ahogy visszajöttem, négy nap alatt kilenc koncert áll előttem. Újult erővel indulok neki, a nyári fellépések java még csak most jön” – árulta el Tamás, aki minden nyaralásáról egy új dallal tér vissza, és ezúttal sem volt ez másképp.

„Született egy dal, amit majd ősszel szeretnék kiadni. Nagyon büszke vagyok rá, úgy érzem, kicsit a Meggyfa nótámhoz hasonlít, mert újra a népi hangzások törtek elő belőlem. Alig várom, hogy bemutathassam a közönségemnek, izgulok, hogy mi lesz a véleményük” – mesélte Tamás, akit egy rendkívül szerény srácnak ismert meg az ország, melynek okát is megosztotta lapunknak.

„Elég hamar fel kellett nőnöm. Amikor édesanyámnál 1998-ban daganatot diagnosztizáltak, mindössze 7-8 éves voltam. Az emberben ilyenkor pedig átértékelődnek a dolgok. Hálát adok az Istennek, hogy még volt tizenkét csodálatos évünk együtt. Hamar kellett belecsöppennem a felnőttek világába. Egyrésztől ez jó, másrészről pedig nem. Ha van egy egészséges gyermekkorod, ahol megkapod azt a feltétel nélküli szülői szeretetet, támogatást, amire mindenkinek szüksége van, akkor már szerencsés vagy. Akarva-akaratlanul, én ezt nem kaptam meg, mert anyukám nagyon beteg volt, és az elsődleges szempont nem az én lelkivilágom volt, hanem hogy ő meggyógyuljon. Nem tudott támasz lenni számomra, édesapámnak pedig el kellett tartani a családot, és emellett segítette anyukámat. Amikor felgyógyult, meg kellett tanítanom újra beszélni. Minden nap iskola után, egy éven át erről szólt az életem” – árulta el az énekes, aki komoly célokat tűzött ki már akkor maga elé.

„12-13 évesen elkezdtem zenélni, szerettem volna minél előbb önálló lenni. Saját keresetemből akartam megélni, nem pedig a szüleim terhére lenni. Tizenötéves koromra el tudtam érni, és erre is nagyon büszke vagyok! Egyrészről szomorú, hogy nem lehetett egy egészséges gyerekkorom, de másrészt hálás is vagyok érte, mert a jég hátán is megélek. Annyi pofont kaptam az élettől, hogy megacélosodtam. Senkinek nem akarok megfelelni, csakis a családomnak!” – mondta őszintén a 2017-es Sztárban Sztár győztese, akinek egyik nagy álma is végre teljesült.

„Az első olyan álomautóm, amibe azonnal beleszerettem. Kényelmes és biztonságos. Tizenkét éves korom óta éjjel-nappal dolgozom, a pénzemet mindig okosan befektettem, nem spóroltam, hanem megtakarítottam. Most pedig eljött az a pillanat, amikor megérdemlem, és kiválasztottam életem autóját. Mindemellett még egy óriási meglepetésemben is részem volt, ugyanis a feleségem titokban felvette a kapcsolatot az autószalonnal, és egy kedves barátja segítségével egyéni rendszámot készíttetett az autómhoz. Amikor megláttam, elsírtam magam, mérhetetlen hálás vagyok neki ezért. Azt hiszem, az ember nem kívánhat jobb társat magának. Tegnap vettem át, nem tudtam aludni, folyton körbe-körbe sétálgatom az autót” – mondta mosolyogva Tomi, aki hosszú évek óta vágyott az elismerésre és a sikerre.

„Az a Horváth Tamás még nem érdemelte volna meg ezt a sikert, mert nem hittem akkor még magamban, a dalaimban, és abban, hogy ez jár. Akkor még nem tudtam elhinni, hogy egyszer lesz mellettem egy olyan ember, aki feltétel nélkül szeret. Ehhez nagyon sok idő kellett. Úgy hiszem, mindennek most kellett megtörténnie. Mint ahogy annak is, hogy ezt a sikert boldogan, okosan és hálásan tudjam kezelni” – zárta a beszélgetést az énekes.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)